Ghidul Serviciilor
Fire&rescue Services Sisteme Integrate Pentru Situatii De Urgenta Bucuresti
inapoi la firma 662 vizite
Poza Inchiriere/vanzare autospeciale pompieri
Foto

Fire&Rescue Services comercializeaza sau ofera servicii de inchiriere a 16 autospeciale de pompieri. In functie de necesitatile dumneavoastra puteti alege sa achizitionati o autospeciala de pompieri sau de ce nu, sa o inchiriati pentru o perioada de timp dorita. In acest fel puteti alege oferta de pret avantajoasa si personalizata pentru nevoile dumneavoastra.

AVANTAJELE NOASTREAcoperire Nationala 100% 15 ani de experienta Echipa de 110 specialisti in cele 4 sedii din tara Echipamente si piese de schimb de cea mai inalta calitate, cu certificate europene valide Garantat cea mai avantajoasa oferta de pret Imagini din activitatea noastra

Fa parte gratuit din programul Rapid Fire Service, unic in Romania

Doar in 2015, autospecialele inchiriate de noi au asigurat protectia impotriva incendiilor in cadrul a peste 60 de evenimente publice.

Stiati ca?

Doar in 2015, autospecialele inchiriate de noi au asigurat protectia impotriva incendiilor in cadrul a peste 60 de evenimente publice.

Dotarile tehnice, respectiv accesoriile si echipamentele prezente pe autospeciala de pompieri sunt in conformitate cu inventarul dat de normele legislative in vigoare. In cazul inchirierii unei autospeciale de pompieri, costurile testelor periodice, reviziilor tehnice si a reparatiilor sunt suportate de catre compania noastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.