Ghidul Serviciilor
Fire&rescue Services Sisteme Integrate Pentru Situatii De Urgenta Bucuresti
inapoi la firma 662 vizite
Poza Mentenanta sisteme detectie incendiu
Foto
Foto

Exemple de astfel de echipamente: Butoane de alarmare, Detectoare de fum, Sirene interioare si exterioare (autoalimentate sau nu), Indicatoare luminoase de evacuare, Indicatoare profesionale de evacuare (pe suport PVC, cu protectie UV si impotriva degradarii), etc.

Fire&Rescue Services realizeaza serviciile de verificare, mentenanta si revizie tehnica a tuturor tipurilor de sisteme de detectie si alarmare in caz de incendiu, la nivel national. Mentenanta alarma incendiu si revizia tehnica a acestor sisteme se realizeaza de catre experti in domeniu (ingineri sau technicieni), in conformitate cu checklist-uri europene standard, dar si in functie de criteriile specificate de producatorul instalatiei.

In cazul in care, pe langa mentenanta si revizia tehnica efectuata, instalatia necesita reparatii, compania noastra ofera atat piese de schimb , cat si unitati complete de înlocuire (care respecta cele mai inalte standarde de calitate si au certificate europene valide) la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

AVANTAJELE NOASTREAcoperire Natională 100% 15 ani de experienta Echipa de 110 specialisti in cele 4 sedii din tara Materiale si piese de schimb de cea mai inalta calitate, cu certificate europene valide Garantat cea mai avantajoasă oferta de pret Imagini din activitatea noastra

Fa parte gratuit din programul Rapid Fire Service, unic in Romania

Instalatiile de detectie si semnalizare a incendiilor au rolul de a asigura siguranta in situatiile de urgenta, deoarece detecteaza, dau posibilitatea de interventie in timp util, sau chiar previn incendiile, pe langa functia de semnalizare a iesirilor de urgenta. Echiparea constructiilor cu astfel de instalatii se face in functie de categoria, tipul, nivelul de risc la incendiu si destinatia cladirii, in conformitate cu normele legislative in vigoare si analiza expertului in domeniu.

Stiati ca?

Doar in 2015, am asigurat mentenanta a peste 10.000 de detectoare de fum, 1.000 de panouri de comanda si 2000 de sirene de incendiu. Daca le-ai porni pe toate la un loc, acestea ar suna la fel de tare ca doua concerte rock in aer liber.

Instalatiile de detectie si alarmare a incendiilor trebuie sa asigure non-stop, 365 de zile pe an urmatoarele:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.