Ghidul Serviciilor
Fire&rescue Services Sisteme Integrate Pentru Situatii De Urgenta Bucuresti
inapoi la firma 662 vizite
Poza Service stingatoare
Foto

Fire&Rescue Services asigura servicii de verificare, reparare si incarcare stingatoare de incendiu de orice tip, la cele mai inalte standarde si exigente europene, cu acoperire nationala si cea mai avantajoasa oferta de pret.

Stingatoare de incendiu cu pulbere

(P1, P2, P3, P4, P5, P6, P9, P10, P12 , P50, P100, P125, etc.)

Stingatoare de incendiu cu spuma mencanica

(SM6, SM9, SM50, SM100, SM125, etc.)

Stingatoare de incendiu cu dioxid de carbon

(G2, G3, G4, G5, G6, G10, G20, etc.)

Stingatoare de incendiu cu apa pulverizata

(3L, 6L, 9L, etc.)

AVANTAJELE NOASTREGama completa de servicii Cea mai avantajoasa oferta Acoperire nationala 15 ani de experienta Imagini din activitatea noastra

Fa parte gratuit din programul Rapid Fire Service, unic in Romania

Prin acest program, clientii beneficiaza de mentenanta stingatoarelor la fata locului, in doar cateva ore, prin intermediul celor 14 laboratoare tehnice mobile de ultima generatie (ultimele aparute in lume). Spune adio stingatoarelor de schimb si numeroaselor transporturi si mutari: prin Rapid Fire Service, totul se face in incinta clientului, in cel mai scurt timp, fara zgomot sau mizerie.

Stiati ca?

Doar in 2015, am asigurat metenanta a peste 100.000 de stingatoare de incendiu la nivel national. Daca le-ai insira, acestea ar parcurge distanta Bucuresti-Brasov.

In prezent, avem clienti din toate domeniile de activitate: fabrici, lanturi hoteliere, companii de transport de toate tipurile (auto, feroviar, aerian), supermarket-uri si hipermarket-uri, scoli, spitale, etc.Datorita dotarii logistice complete, cu laboratoare specializate si aparatura de ultima generatie, a personalului calificat si cu experienta, prin servicii prompte si de cea mai inalta calitate, Fire&Rescue Services a devenit lider national in domeniul serviciilor P.S.I.

Datorita dotarii logistice complete, cu laboratoare specializate si aparatura de ultima generatie, a personalului calificat si cu experienta, prin servicii prompte si de cea mai inalta calitate, Fire&Rescue Services a devenit lider national in domeniul serviciilor P.S.I.

I. Verificare1. Inspectie vizuala

2. Inspectie fizica

Ii. reparare si reincarcare

* Metodologia Fire&Rescue Services pentru serviciile de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor de incendiu respecta: Prevederile legale din Romania, Standardele europene E.F.S.A.C. si Recomandarile N.F.P.A.

* Fire&Rescue Services detine toate Autorizatiile si Certificarile de Management a Calitatii pentru prestarea serviciilor de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor de incendiu si foloseste Personal Specializat (pentru mai multe detalii viziteaza pagina Certificari)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.