Ghidul Serviciilor
Fire&rescue Services Sisteme Integrate Pentru Situatii De Urgenta Bucuresti
inapoi la firma 662 vizite
Poza Servicii private situatii de urgenta
Foto

Fire&Rescue Services ofera instituirea de servicii private pentru situatii de urgenta ce respecta cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, aflandu-se in stricta conformitate cu normele legislative in vigoare.

AVANTAJELE NOASTREAcoperire Nationala 100% 15 ani de experienta Echipamente si materiale de cea mai inalta calitate, cu certificate europene valide Garantat cea mai avantajoasa oferta de pret Imagini din activitatea noastra

Fa parte gratuit din programul Rapid Fire Service, unic in Romania

Membrii serviciului privat pentru situatii de urgenta sunt alesi in urma probelor oficiale si interne (dupa urmarea unor cursuri de specialiate), fiind testati periodic atat fizic, cat si psihologic si medical.Atributiile complete ale acestora, care respecta atat normele legislative cat si criteriile adaugate de conducerea companiei noastre, sunt specificate in oferta de pret si in conditiile contractuale.

Stiati ca?

Doar in 2015, pompierii din cadrul Fire&Rescue Services au realizat peste 1500 de exercitii de simulare de incendiu la nivel national si au stins zeci de incendii. Prin activitatea lor, au fost salvate sute de vieti si proprietati comerciale in valoare de peste 30 de milioane de euro.

Acestia au o condita clara, bazata pe fisa postului, ca urmare a pregatirii lor si a indrumarii sefului serviciului privat, toate actiunile lor fiind prestabilite.Fiecare dintre membrii servciului are o functie stablita ( sef serviciu, sef compartiment pentru prevenire, sef formaţie de interventie, sef grupa de interventie, sef echipa specializata, specialist pentru prevenire, conducator autospeciale, servant pompier, mecanic utilaj, dispecer/telefonist, etc.) Dotarea tehnica pentru apararea impotriva incendiilor se realizeaza de asemenea in conformitate cu normele legislative in vigoare, toate produsele avand certificate europene valide.

Serviciul privat pentru situatii de urgenat, intocmit la standarde europene, sugereaza:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.