Ghidul Serviciilor
Fire Sting
inapoi la firma 881 vizite
Poza ACS
Foto
Foto
Foto
Foto

Valva de alarma 3" model "B" flansa/flansa

Descriere si functionare:

Valva de alarma Astra Model "B", este alcatuita dintr-o clapeta de bronz acoperita cu cauciuc asezata pe un suport din bronz. Suportul este cositorit pentru a impiedica lipirea clapetei din bronz acoperita cu cauciuc de acesta. un by-pass extern permite ca surplusul de presiune din circuitul de alimentare sa treaca de clapeta flansei, creand astfel un exces de presiune in sistem, care va opri clapeta.

Cand supapa de test este deschisa, presiunea din sistem, pe partea clapetei este redusa sub presiunea de alimentare. Cand acest lucru se intampla, scaderea de presiune din sistem este mai mare decat capacitatea maxima a pompei de presiune. Flansa se va misca, ridicand clapeta de pe suport si permitand apei sa patrunda in sistem si in dispozitivele de alarma, prin liniile de alarma. Acestea sunt de obicei un intrerupator de circuit, care pornesc o alama electrica si un gong care actioneaza o alarma mecanica.

E.P.P. -ul are o sita in sistemul de alimentare pentru a impiedica patrunderea gunoaielor si blocarea pompei. E.P.P.-ul, luand apa de sub clapeta de alarma si pompand-o in sistem, creeaza o presiune de aproximativ 40 P.S.I. (276k Pa), mai mult decat presiunea de baza, tinand astfel flansa in pozitia "inchis" si prevenind o alarma falsa in cazul unei scurgeri de apa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.