Ghidul Serviciilor
Fire Sting
inapoi la firma 881 vizite
Poza Sprinklere
Foto
Foto
Foto

Sprinkler Astra model "U" de tip "bulb", vertical si suspendat

Descriere si functionare:

Sprinklerele Astra model "U", verticale si suspendate, datorita dimensiunilor reduse, nu afecteaza estetica tavanului. Bulbul de sticla, de doar 5mm este nucleul unitatii ascunse. La temperaturi normale, bulbul de sticla contine fluide, atat in faza lichida cat si in cea de vapori. In faza de vapori, se poate observa o bula de aer in interiorul bulbului de sticla. La caldura, lichidul se dilata, micsorand din ce in ce mai mult bula de aer, pana cand aceasta dispare. Daca procesul de incalzire continua, lichidul va fi impins afara din bulb, provocand spargerea sticlei si permitand deflectorului sa distribuie apa.

INSTALARE

Sprinklerele "Astra" model U trebuie instalate conform reglementarilor NFPA 13 si legislatiei romanesti in vigoare. Orice abatere de la aceste cerinte si standarde sau alte modificari aduse produselor va duce la pierderea garantiei oferite de producator. Sistemul de conducte trebuie masurat astfel incat sa asigure minimul necesar de apa pentru functionarea in parametrii normali a sprinklerelor. Instalarea sprinklerelor se face dupa ce conductele au fost montate pentru a evita orice defectiuni mecanice. Totodata, conductele trebuie asigurate impotriva inghetului. Dupa instalare, intreg sistemul trebuie testat astfel incat sa respecte standardele in vigoare. In cazul unor scurgeri mici, demontati unitatea, aplicati un nou sistem de imbinare sau banda izolatoare si reinstalati unitatea.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.