Ghidul Serviciilor
Cortex Ltd
inapoi la firma 3434 vizite
Poza Cofeina
Foto

Conţinutul de cofeină din Fitness Coffee este mai mic decât in cafele normale de pe piaţă, decat intr-o ceaşcă de ceai preparată sau in unele bauturi racoritoare. In realitate noi folosim cafele speciale care conţin un mic procent de cofeina. În orice caz, pentru o stare de bine , este suficient sa se bea aportul zilnic recomandat de 2-3 cani de Fitness Coffee. Noi nu folosim cafea decofeinizata.

Băuturile cu conţinut ridicat de cofeină vor determina simptome de arsuri. De asemenea, bulele din băuturile răcoritoare vor cauza disconfort si balonare. În multe cazuri reducerea consumului de bauturi racoritoare, este recomandat in dieta normala de zi cu zi , nu numai pentru a evita caloriile inutile dar, de asemenea, pentru a evita dilatarea la stomac.

Băutură pe bază de cafea naturală: atunci când ne gândim la natural ne gândim la pur şi adevărat. Natural este ceva care ar trebui să fie perceput ca sănătos şi bun pentru dumneavoastră şi bunăstarea dvs.: prin fabricarea produselor noastre, vom încerca să realizam acest obiectiv important.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.