Ghidul Serviciilor
Fiziolife Medica Cabinet Medical De Recuperare Bucuresti
inapoi la firma 1023 vizite
Poza Fizioterapie
Foto

Fizioterapia include ansamblul aplicatiilor terapeutice care folosesc factorii fizici cum ar fi curentul electric, campul magnetic, sunetul, temperatura in tratarea diferitelor stari de boala. Studii ample au dus la perfectionarea extraordinara a aparatelor care transforma factorii fizici in terapie. Cateva astfel de aparate folosim si noi pentru tratamentul pacientilor nostri. Ele furnizeaza: Terapie laser de joasa putere; Curentul galvanic si galvanizarea; Curentul terapeutic de joasa frecventa, precum curentii diadinamici, Trabert, tens; Curentul de medie frecventa sau curentii interferentiali; Curentul de inalta frecventa, ultrasunete, ionoforeza; Magnetodiafluxul; Crio-termoterapia; Unde laser. Beneficiile fizioterapiei reduce simptome deranjante ca : durere, inflamatie, contractura, stimuleaza circulatia sanguina si ca urmare stimuleaza repararea celulara, favorizeaza drenajul limfatic, reduce deficiente functionale, amelioreaza cicatrici si vergeturi, tonifiaza masa musculara si pielea, ajuta in tratamentul anti celulita si este adjuvant in diverse diete de slabit. Terapia Laser este recomandata si in afectiuni stomatologice (...) sau dermatologice (...).

In ce se recomanda fizioterapia?! Iata cateva exemple de afectiuni: Reumatismul degenerativ cronic ~ spondiloza, coxatroza, gonartroza, atroza de umar, artoza periferica, osteofitoza calcaneana (pinten) Lombosciatica, discopatie, hernie de disc, protruzie discala, sciatica Tulburari de postura ~ cifoza, scolioza Reumatism inflamator cronic ~ artrita, spondiloza anchilozanta, poliatrita reumatoida, artrita reactivea Reumatismul tesutului moale (abarticular) ~ periartrita scapulo-humerala (psh), periatrita coxo-femurala, tendinita, bursita, sindroame dureroase miofasciale si musculoligamentare Recuperare post-traumatic si post-imobilizare la pat Sechele post-traumatice ~ dupa entorsa, luxatie, fractura Sechele neurologice ~ pareza, paralizie, sechele dupa accident vascular cerebral (AVC), hemipareza, hemiplegie, scleroza in placi, boala Parkinson Durere, crampa musculara, contractura Nevralgie, cefalee, migrena Oboseala, stress, insomnie, agitatie, depresie Obezitate Vergeturi Celulita edematoasa, fibroasa, mixta Contraindicatii fizioterapie in boli coronariene grave in cazul celor cu pacemaker sau cu implant metallic in boli metabolice grave – diabet gravida afectiune cutanata – eritem, pustula, iritatie La copil, folosirea curentilor si a ultrasunetului este controversata si necesita o evaluare indeaproape a cazului. In cabinetul Fiziolife Medica gasiti o gama completa de aparate de fizioterapie (electroterapie, laser, ultraseunt, unde scurte, magnetoterapie) si termoterapie (parafina), de ultima generatie care permit rezolvarea simptomelor din boli amintite mai sus. De cele mai multe ori se recomanda combinarea tipurilor de proceduri medicale (electroterapie, kinetoetrapie, masaj terapeutic, reflexoterapie, kinesiotaping) care sa se potenteze reciproc si care sa aduca beneficii maxime pacinetului. Iar alaturi de dvs. se afla intotdeuna un specialist fizioterapeut care sa va asiste si sa va explice amanuntit cum functioneaza terapia. Taguri: tratament cu laser, ultrasunet, terapia cu gheata, crioterapie, galvanizare, tratament durere, tratament contractura, tratament in hernia de disc, tratament gonartroza, tratament lombalgie, durerea de spate, amorteala pe picior, tratament pareze, recuperare accident vascular, tratament anticelulita, electroterapie, electrostimulare, terapia cu magnet

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.