Ghidul Serviciilor
Fiziolife Medica Cabinet Medical De Recuperare Bucuresti
inapoi la firma 1023 vizite
Poza Terapie Gravide
Foto

Esti viitoare mamica! Ti-ai dorit mult asta, dar acum parca nu mai esti atat de "usoara", te misti mai greu, picioarele ti se umfla, nu poti dormi, te doare spatele ... Am trecut si noi prin toate astea, asa ca am conceput un program complex de sport si masaj care te va ajuta sa te bucuri de fiecare clipa pe tot parcursul sarcinii, sa ai o nastere mai usoara si o recuperare mai buna, iar copilul tau sa aiba o dezvoltare armonioasa si sanatoasa. La cabinetul FizioLife Medica puteti beneficia de multe tipuri de masaj, efectuat de specialisti cu experienta, de la masajul suedez (clasic), la masajul transversal profund (Cyriax), la masajul de drenaj limfatic, shiatsu, masaj anticelulitic si vibromasaj. Masaj gravida Exista de asemenea tehnici speciale de masaj pentru gravide si noi mamici, destinate imbunatatirii starii generale, de relaxare, pregatirii pentru nastere sau refacerii rapide dupa nastere. La FizioLife Medica masajul pentru gravida se face cu produse bio, adecvate, cele mai multe continand ulei de migdale, despre care se stie ca este singura arma de combatere a vergeturilor la cresterea brusca a circumferintelor. Si toate la un loc, sub indrumarea unui consilier profesionist, te fac sa simti fericirea complet. Gimnastica gravide Fitness medical specializat, cu tonifiere si limitarea cresterii in greutate, cu stimularea circulatiei si intoarcerii venoase, este prima optiune in castigarea si mentinerea starii de bine la gravida. Kinetoterapie gravida Kinetoterapia pentru gravide este o forma de sport care se bazeaza pe exercitii care mentin si chiar cresc tonusul fara sa te oboseasca. Ele furnizeaza totodata endorfinele care dau starea de bine. Poti lucra individual sau in grup si, de fiecare data, vei fi atent supravegheata medical de un specialist. Sedintele de terapie in grup prilejuiesc, pe langa tratamentul propriu-zis, intalnirea cu alte doamne insarcinate si un interesant "schimb de experienta". Schema de sport se bazeaza pe studii specializate ale oamenilor de stiinta si pe experienta unui specialist de-al nostru care va avea grija de tine si tine cont de nevoile si posibilitatile tale. In terapia de gravida noi includem periodic proceduri de stimulare a drenajului limfatic, pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, care devine deficitara cu cat varsta sarcinii creste. ... Si dupa ce ai nascut te asteptam sa facem revenirea la forma initiala sau la o forma mai buna! Pentru asta, completam terapia cu impachetare, electrostimulare, sauna uscata, sedinte de drenaj limfatic prin curent si masaj. La FizioLife Medica avem posibilitatea de a atenua vergeturile sarcinii cu terapie speciala cu impachetare si ultrasunet antivergeturi.

Ne sfatuim, stabilim impreuna schema de terapie si iti suntem alaturi si inainte si dupa nastere.

Taguri: gimnastica gravide, masaj gravide, masaj sarcina, terapie gravide, kinetoterapie dupa nastere, recuperare dupa nastere, terapie gravide, drenaj limfatic, tonifiere dupa nastere, terapie dupa nastere, gimnastica sarcina, durerea de spate in sarcina, picioare umflate in sarcina

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.