Ghidul Serviciilor
Flavin
inapoi la firma 417 vizite
Poza Flavin 7 Capsule
Pret: 113 RON
Foto

Este un complex de flavonoide de origine vegetala, cozi de cirese si visine, respectiv plante medicinale (paducel, porumbar), cu actiune de intarire a sistemului cardio-vascular.

 

Prin impiedicarea proceselor oxidative a acizilor grasi de la nivelul peretilor celulari, flavonoidele exercita o actiune deosebit de benefica asupra sistemului cardio-vascular. Scad nivelul colesterolului, prin urmare reduc riscul aterosclerozei, cresc elasticitatea peretilor sanguini, asigurand o inalta protectie impotriva trombozei.

 

Ce trebuie sa stim despre actiunea cozilor de cirese si visine?

 

Au actiune tonicardiaca, respectiv de prevenire a infarctului.Substantele active - procianidinele si flavonoidele - joaca un rol bine determinat in exercitarea actiunii principale. Din punct de vedere stiintific, acesti compusi se recomanda, ca tratament adjuvant in scaderea capacitatii fizice, cord imbatranit, angina pectorala, perturbari ale ritmului cardiac.

 

Nu se cunosc contraindicatii, cu toate acestea consultul medical de specialitate este indicat in cazul in care simptomele persista sau se agraveaza.

 

Utilizarea pe termen lung nu prezinta niciun risc al aparitiei unor efecte secundare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.