Ghidul Serviciilor
Floare De Lotus - Centru Medical Medicina Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 86 vizite
Poza Acupunctura
Foto

Provenita din medicina chineza traditionala, acupunctura foloseste meridianele energetice care traverseaza corpul uman si trateaza diverse afectiuni prin aplicarea acelor de acupunctura asupra punctelor energetice corespunzatoare. Principiul acupuncturii se bazeaza pe conceptul ca in spatele bolilor ar fi dezechlibrele sau blocajele de Qi , energia universala din organism. Qi e compusa din cele doua forte opuse dar complementare, yin si yang , care daca sunt neechilibrate favorizeaza aparitia afectiunilor

Restabilirea acestui echilibrul este scopul principal al acupuncturii, redand astfel armonia si sanatatea. Durerile de orice tip sau alte afectiuni sunt provocate de blocaje ale meridianelor energetice din corp iar presiunea acelor de acupunctura inlatura aceste blocaje foarte usor.

Conform medicinei traditionale chineze, exista mai multe meridiane energetice in corp, prin care circula liber QI care leaga organele si functiile corpului. In cazul unui blocaj sau obstructie apar bolile. In organism exista 787 de puncte energetice, care sunt considrate a fi zone de acces catre meridiane. Prin stimularea acestor puncte de acupunctura fluxul Qi poate fi armonizat.

 

CE BOLI TRATEAZA ACUPUNCTURA?
Acupunctura poate trata multe afectiuni printre care : durerea cu orice localizare inclusiv migrena, durerile menstruale, diferite traumatisme, afectiunile psihiatrice :depresie, anxietate, insomnie, chiar alcoolism sau abuz de substante daunatoare, tulburari ale menstruatiei, astmul, alergiile etc. Este dovedita eficacitatea sa in imbunatatirea sistemului imunitar, a circulatiei, a tensiunii si a ritmului cardiac.

 

ACUPUNCTURA MODERNA
O sedinta de acupunctura poate dura intre 15 si 30 de minute iar numarul sedintelor este stabilit in urma consultatiei initiale in functie de tipul si stadiul afectiunii. Acele utilizate sunt din otel sau argint si sunt de unica folosinta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.