Ghidul Serviciilor
Floare De Lotus - Centru Medical Medicina Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 86 vizite
Poza Apiterapie
Foto

Dupa cum reiese si din denumirea ei, apiterapia reprezinta stiinta si arta de a folosi produse apicole pentru a preveni si / sau de a vindeca sute de boli umane si animale. Prin utilizarea produselor apicole , beneficiem indirect si de efectele plantelor polenifere si nectarifere, efectul unui produs apicol fiind diferit în functie de sursa de la care provine.
Exista mai multe produse apicole care pot fi utilizate in terapii iar specialistii nostri stiu sa aleaga produsul cel mai indicat in urma unei evaluari globale a intregului organism . Produsele apicole sunt extraordinare, nu numai pentru a ne mentine sanatosi, dar, de asemenea, pentru a ne oferi vitalitate, putere si frumusete. In functii de produsul recomandat exista tratamentul cu miere, cu propolis, cu venin de albine, polen fiecare din acestea folosindu-se de proprietatile fiecarui produs.

BENEFICIILE APITERAPIEI
 

Daca tratamentul cu propolis este arhi-cunoscut pentru efectele sale asupra cresterii imunitatii organismului in fata bolilor fiind considerat antibiotic, antifungic, antiparazitar, si antiinflamator, terapia cu venin de albine este foarte eficienta in tratamentul artritei datorita stimularii circulatiei, polenul are efect tonic datorita continutului de aminoacizi, vitamine si enzime furnizand energie organismului iar mierea are  proprietati energizante, stimuleaza digestia, e laxativa, diuretica, antibacteriena si antiinflamatoare. Alte tratamente apicole eficiente sunt : terapia cu laptisor de matca ( creste rezistenta organismului), tratamentul cu pastura de albine ( recomandat in bolile de ficat sau atunci cand este nevoie de supliment proteic) si terapia cu apilarnil – produs obtinut din larve de trantor, cunoscut ca un eficient tonic sexual masculin.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.