Ghidul Serviciilor
Floare De Lotus - Centru Medical Medicina Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 86 vizite
Poza Fitoterapie
Foto

Probabil una din cele mai vechi metode de tratament care isi pastreaza in continuare rolul alaturi de terapia alopata , fara a se concura intre ele, tratamentul cu plante medicinale sau fitoterapia este recomandat pentru prevenirea si vindecarea bolilor in vederea restabilirii unui echilibru si a inlaturarii cauzelor ce au determinat afectiunea. Fitoterapia foloseste plantele sub forma de extracte totale, spre deosebire de medicina alopata care recomanda doar substante extrase din plante. E un tratament bland, non-invaziv, care nu exclude alte tratamente , fara efecte secundare adverse in conditiile respectarii dozelor recomandate si care influenteaza organismul ca un tot unitar. Acest tratament “verde” utilizeaza plantele medicinale sub diferite forme, menite sa potenteze proprietatile curative ale acestora: siropuri, lotiuni, unguente naturale, pulberi vegetale si extracte hidro-alcoolice.

CE BOLI TRATEAZA FITOTERAPIA?
 Insasi denumirea terapiei , fitoterapie, phyton = planta+therapea = tratament arata ca este o terapie care se ocupa cu mijloacele de prevenire s vindecare a bolilor prin remedii vegetale. Poate fi recomandata de sine statatoare, in forme de debut ale bolilor sau pentru prevenirea lor dar si ca terapie complementara contribuind la ameliorarea simptomelor, de exemplu in bolile cronice .

Rezultate sunt obtinute prin aplicarea fitoterapiei in cazul tulburarilor gastro-intestinale (ulcer, diskinezia biliara, colon iritabil, enterocolita) , alergiilor, astmului, a reumatismului, a bolilor de piele , afectiunilor psihice (de tipul psihosomatice, nevroze, insomnii, afectarea memoriei) , starilor de stres , oboseala cronica, si multe altele.

BENEFICIILE FITOTERAPIEI
Tratamentul cu plante medicinale este usor de suportat de organism, nu prezinta efecte adverse, este accesibil ca pret si are efecte benefice atat fizice cat si psiho-emotionale, echilibrand organismul la toate nivelele.

 Aceasta terapie naturala nu exclude alte terapii moderne, dimpotriva, este complementara cu orice alt tip de terapie – cu cateva mici exceptii ce tin de antagonismul cu anumite medicamente alopate. Medicii fitoterapeuti de la Centrul medical “Floare de Lotus” va pot prescrie remediile corecte, in functie de simptomele prezentate si istoricul medical specific. Tratamentul fitoterpeutic este recunoscut in Romania de Ministerul Sanatatii si practicat de medici cu pregatire post-universitara de specialitate, la cabinetul nostru din Bucuresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.