Ghidul Serviciilor
Floare De Lotus - Centru Medical Medicina Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 86 vizite
Poza Mezoterapie
Foto

Centrul medical “Floare de Lotus” ofera cele mai moderne metode de tratament, printre acestea numarandu-se si mezo- homeopatia . Tratamentul bazat pe mezo-homeopatie este o combinatie de homeopatie, acupunctura si mezoterapie clasica . Mezo-homeopatia aplicata de specialistii nostri se bazeaza pe injectarea remediilor homeopate in punctele de acupunctura, in jurul articulatiilor sau in punctele dureroase. Prin aceasta se obtine atat o reducere semnificativa a durerilor de orice tip dar si efecte regeneratoare asupra organismului pacientului ( cartilaje articulare sau alte structuri care sufera procese degenerative).

CE ESTE MEZO-TERAPIA?
 Aceasta terapie se adreseaza mezodermului ( Mezo in greaca = mijloc), care exista din perioada embrionara,  din care ulterior se formeaza anumite structuri cum ar fi: dermul, tesutul conjunctiv, anumiti muschi netezi sau striati, sistemul urogenital etc. Totodata mezodermul este si stratul mijlociul al pielii, acesta fiind motivul pentru care in mezo-homeoterapie remediile homeopate sunt injectate la acest nivel deoarece se considera ca e stratul cel mai activ si care isi pastreaza influenta energetica asupra restului organelor derivate din el.

Remediile homeopate injectate in punctele de acupunctura si in punctele dureroase contribuie la detoxifierea organismului, la restabilirea echilibrului energetic si la stimularea functiilor de auto-vindecare ale fiecaruia.

Remediile homeopate injectate constau in combinatii de substante extrase din plante, amino-acizi, vitamine, minerale si enzime. Procedura injectarii nu necesita anestezie, ofera rezultate pe termen lung, in combinatie cu o dieta si un stil de viata sanatos si nu produce efecte adverse. Fiecare tratament este individualizat adaptat simptomelor specifice ale pacientului.
Mai multe informatii despre homeopatie puteti gasi aici .

BENEFICIILE MEZO-HOMEOPATIEI
Mezo-homeopatia are efecte benefice atat in cazul medicinei de recuperare cat si a celei estetice. Pentru recuperare poate fi utila in tratamentul afectiunilor articulare ( spondiloze, poliartrita, reumatism etc) , a nevralgiilor, durerilor musculare. Cu scop estetic poate fi folosita ca tratament alternativ la procedura medicala de liposuctie, injectiile cu produse homeopate avand capacitatea de a elimina celulita si tesutul adipos (grasimea) din organism intr-un mod natural, non-invaziv si fara a ajunge la operatie.

Alte beneficii estetice pot include: revitalizarea pielii fetei, decolteului si atenuarea ridurilor, tonifierea locala sau generala a tesutului subcutanat, a sanilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.