Ghidul Serviciilor
Flomar Electric, Sisteme Incalzire Electrica In Pardoseala Si Panouri Radiante - Alba Iulia
inapoi la firma 972 vizite
Poza Incalzire radianta in tavan cu Ecofilm
Foto

Ecofilm F -folie incalzitoare pentru incalzire in pardoseala

Este o folie foarte subtire si rezistenta mecanic, cu grosimea de doar 0,4mm care se preteaza excelent sub parchet laminat sau din lemn. 

Poate fi utilizata si sub mocheta daca peste folie se aseaza placi subtiri de placaj sau MDF.Este foarte usor de instalat, este solutia perfecta pentru renovari deoarece inaltarea pardoselii este insesizabila (doar 5,4mm)Folia este produsa pentru puteri incepand de la 60-130W/mp si latimea de 60-100cm iar pe lungime poate fi taiata in pasi de 2,5cm. Garantia acordata pentru folia incalzitoare Ecofilm F este de 10 ani iar durata de functionare este de 40-50 ani.

 

Ecofilm C –folie pentru incalzire radianta in tavan

Este o folie incalzitoare care se utilizeaza sub tavanele din gips-carton. Folia incalzitoare este pozitionata pe teavan, intre grinzi sau profile, dupa care se aseaza o folie impermeabila si la urma se fixeaza placile de gips-carton. Ecofilmul emite radiatii inflarosii asemanator soarelui, care sunt absorbite de obiectele inconjuratoare (mobilier, pardoseala, pereti, sau persoanele aflate in camera)si se transforma in caldura, asemanator energiei solare. Aceasta tehnologie moderna are marele avantaj ca asigura o incalzire uniforma a corpurilor din incapere. Acest mod de incalzire este printre altele eficient asigurand un confort ridicat si un consum de energie redus. Elimina igrasia si nu favorizeaza circulatia curentilor de aer. Folia incalzitoare este fabricata cu latimea de 40,50,60cm, in corelatie cu dimensiunile placilor de gips-carton si cu o putere de 140W/mp iar pe lungime poate fi taiata in pasi de 2,5cm. Garantia acordata pentru folia incalzitoare Ecofilm C este de 10 ani iar durata de functionare este de 40-50 de ani.

 

Ecofilm MHF - pentru dezaburirea oglinzilor

Folie incalzitoare pentru dezaburire oglinzi in camerele de baie si cu umiditate ridicata. Folia este dublu laminata pentru protectie suplimentara in mediul umed si are una din fete acoperita cu un adeziv care faciliteaza aderenta pe spatele oglinzilor. Se alimenteaza la reteaua de 220-230V si poate fi activata in mai multe moduri, cel mai frecvent prin intrerupatorul de iluminat al incaperii.

 

Avantaje incalzire cu Ecofilm:

Datorita tehnologiei de fabricatie, Ecofilm functioneaza si incalzeste chiar si in cazul unor perforari din greseala (cuie, gauri date cu bormasina, etc) Acesta este un mare avantaj al Ecofilmu-lui comparativ cu alte sisteme clasice de incalzire in pardoseala care devin inoperabile in cazul unei perforari. Ecofilm C se preteaza atat la constructii noi cat si renovari. Este foarte practic atat in incaperi mai mici (unde suprafata pardoselii este prea mica pentru o incalzire totala) la mansarde, cat si in incaperi mari (birouri, magazine, institutii de invatamant, etc).

 

Concluzii

Avantajele enumerate mai sus au dus ca pana in prezent peste 2,5 mil mp de pardoseli si peste 1,5 mil de tavane in Europa sa fie incalzite confortabil si in siguranta cu Ecofilm si totodata Ecofilm-ul F este recomandat cu predilectie de cei mai mari producatori de parchet din lume.(Prego, Scandifloor, Alloc, Kahrs, etc.)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.