Ghidul Serviciilor
Flomar Electric, Sisteme Incalzire Electrica In Pardoseala Si Panouri Radiante - Alba Iulia
inapoi la firma 972 vizite
Poza Protectie la inghet si degivrare
Foto

Sisteme de degivrare

Topirea ghetii si a zapezii

O iarna aduce intotdeauna cu ea probleme si disconfort.Zapada si gerul care vin pe nepregatite cauzeaza probleme oamenilor, traficului si cladirilor. V-ati gandit vreodata cum e sa aveti o iarna lipsita de griji? Sa nu aveti gandul curatatului zapezii din fata garajului sau frica sa nu alunecati pe scarile inghetate? Sau sa nu aveti grija sloiurilor de gheata ce atarna amenintator peste streasina, punand viata oamenilor in pericol? S-au sa aveti apa la robinetul din curte, pe toata perioada iernii, indiferent cat este de frig? Flomar Electric are solutii pentru toate acestea!

 

Cum este posibil asa ceva?

Principiul este simplu si se bazeaza pe incalzirea controlata a cablurilor electrice plasate sub suprafetele ce trebuiesc protejate de zapada sau pe tubulaturile protejate la inghet. Materialele folosite sunt fabricare special incat sa reziste la medii de la -50°C la +50°C si in conditii de umiditate ridicata, fiind in acelasi timp alimentate la reteaua de 220V. Ele au toate certificarile Europene necesare pentru a asigura protectie maxima in operare pe toata perioada de folosire. Componentele de baza in cazul unui sistem clasic de protectie sunt: cablu incalzitor, termostatul si senzorul/senzorii (fig. de mai jos)

 

Functionare

 Termostatul inteligent cu microprocesor detecteaza cu ajutorul senzorilor exteriori de temperatura cand aceasta scade sub limita de inghet. Corelat cu senzorul de umiditate, acesta comanda incalzirea cablurilor, mentinandu-le in functiune pana la topirea progresiva a zapezii. Dupa ce zapada s-a topit si apa s-a evaporat, chiar daca temperatura continua sa scada, sistemul se opreste si nu mai consuma energie. La fel se intampla si in cazul protectiei la inghet pentru conducte, jgheaburi, rampe auto, diferentele fiind de termostat (exista mai multe variante) si de senzori care pot fi pentru (sol, streasina, conducta, pardoseala, etc).

 

Unde se utilizeaza?

Aplicatii practice la sol: alei si trepte pietonale, terase circulabile, rampe de acces garaj, parcari, poduri si pasaje, aeroporturi, terenuri sportive, sisteme de conducte predispuse la inghet, rigole, rezervoare.

 

Aplicatii practice la inaltime: prevenire formare turturi si acumulare zapada pe acoperis, dolii, jgheaburi si burlane; protectie conducte aeriene transportatoare de fluide, antene, turnuri de transmisie.

 

Protectia platformelor de incarcare.

Platformele de incarcare trebuie sa fie sigure la exploatare si de aceea trebuie mentinute fara gheata si zapada, indiferent de conditiile climatice. Acestea aflandu-se in spatii deschise sunt mai expuse capriciilor vremii reci, fiind predispuse formarii ghetii si acumularilor de zapada. Prin folosirea sistemelor FLEXEL de topire a ghetii si zapezii se elimina riscul accidentelor si se asigura continuitatea lucrului indiferent de starea vremii.

 

Dezghetarea solului

Nu de putine ori sunt situatii cand este necesara excavarea solului in timpul iernii pentru diverse lucrari care nu pot suferi amanare iar solul este complet inghetat si prelucrarea acestuia poate deveni o problema majora. Flomar Electric are solutii pentru aceasta problema.Dezghetul solului se poate realiza rapid si eficient cu ajutorul cablurilor incalzitoare marca FLEXEL. Plasarea temporara (pe timpul noptii) a cablurilor incalzitoare acoperite cu o prelata izolatoare, poate dezgheta solul astfel incat acesta sa devina umed si maleabil ca solul dupa zile insorite de primavara.

 

Avantaje

Consideratii finale

Pe langa instalarea rapida si functionarea economica, sistemele de degivrare ofera fiabilitate, siguranta si functionare indelungata, nu necesita revizii tehnice si isi fac tacute datoria zeci de ani, in slujba beneficiarilor. Prin costurile de achizitie ale acestor sisteme puteti fi siguri ca faceti o investitie buna, pentru siguranta si confortul dvs.

 

Garantie de 10 ani

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.