Ghidul Serviciilor
Flomar Electric, Sisteme Incalzire Electrica In Pardoseala Si Panouri Radiante - Alba Iulia
inapoi la firma 972 vizite
Poza Sisteme degivrare gheata si zapada.
Foto

Degivrare suprafete exterioare - topire gheata si zapada 1. Sisteme degivrare gheata si zapada.

O iarna aduce intotdeauna cu ea probleme de genul: trotuare si trepte inghetate, rampe de garaj si parcari inzapezite, terase pline cu mormane de zapada.Flomar Electric, va ofera solutii pe timp de iarna! Sisteme de degivrare electrica cu cabluri FLEXEL (U.K.), conectate la unitate de control EBERLE (Germania), va pot asigura siguranta maxima, indiferent de conditiile meteo. Ele pot fi utilizate sub orice fel de material de acoperire ca: placi ceramice, piatra, pavaje, asfalt, beton, iarba, etc.Alimentare: Dintr-un circuit de 220V /380V alimentat separat, printr-o sig. aut. cu diferential 30mA. Cablele detin toate certificarile Europene necesare, pentru a asigura un grad de siguranta maxim.Componentele sistemului: Banda de fixare sau clemele de fixare, cablu incalzitor, tablou de comanda, termostat de tablou cu senzori de temperatura si umiditate (fig. de mai jos).

Functionare: Termostatul inteligent cu microprocesor detecteaza cu ajutorul senzorilor exteriori de temperatura, cand aceasta scade sub limita de inghet. Corelat cu senzorul de umiditate, acesta comanda incalzirea cablurilor, mentinandu-le in functiune pana la topirea zapezii. Dupa ce zapada s-a topit si apa s-a evaporat, chiar daca temperatura continua sa scada, sistemul se opreste si nu mai consuma energie.Unde se utilizeaza?- alei si trepte pietonale, terase circulabile, rampe de acces garaj, parcari, poduri si pasaje,   aeroporturi, terenuri sportive.

Daca veti alege sa instalati, sistemele pentru topirea ghetii si zapezii, propuse de Flomar Electric, veti avea parte de o iarna lipsita de griji si evenimente neplacute. Dupa o noapte de caderi masive de zapada, veti putea pasi in siguranta pe treptele si aleile din fata casei, sau veti iesiti in siguranta, cu masina din garaj.

Siguranta dumneavoastra, a familiei si cetatenilor sunt prioritare! Nu va lasati expusi pericolelor! Contactati-ne chiar acum si impreuna vom alege sistemul potrivit situatiei dvs.Flomar Electric ofera toate informatiile necesare, conlucrand cu beneficiarul/constructorul, pentru o instalare cat mai eficienta a sistemelor. click aici pentru detalii montaj.Cai sigure de acces in institutiile publice.

Flomar Electric, propune utilizarea acestor sisteme moderne de protectie, in zonele de acces ale institutiilor publice, pentru a-i proteja de evenimente neplacute atat pe trecatori, cat si pe cei care administreaza cladirile respective. In acest context, noi ne adresam in special conducerii institutiilor publice ca: primarii, prefecturi, consilii, etc. sa isi prevada masuri de siguranta, pentru astfel de zone.

Degivrare ecologica si economica

Sistemul de degivrare FLEXEL este ecologic si economic. Acesta detecteaza automat, necesitatea de topire a zapezii si functioneaza doar atunci cand este necesar.Prin utilizarea acestor sisteme, se previn pagubele produse de: nisip, sare, uree si unelte pentru zapada.

Protectia platformelor de incarcare.

Platformele de incarcare, trebuie sa fie sigure la exploatare si de aceea trebuie mentinute, fara gheata si zapada, indiferent de conditiile climatice. Acestea aflandu-se in spatii deschise, sunt mai expuse capriciilor vremii reci, fiind predispuse formarii ghetii si acumularilor de zapada.Prin folosirea sistemelor FLEXEL de topire a ghetii si zapezii, se elimina riscul accidentelor si se asigura continuitatea lucrului, indiferent de starea vremii.

Dezghetarea solului

Nu de putine ori sunt situatii, cand este necesara excavarea solului in timpul iernii, pentru diverse lucrari, care nu pot suferi amanare iar solul este complet inghetat si prelucrarea acestuia poate fi o problema majora.Flomar Electric, are solutii pentru aceasta problema.Dezghetul solului se poate realiza rapid si eficient, cu ajutorul cablurilor incalzitoare marca FLEXEL.Plasarea temporara (pe timpul noptii) a cablurilor incalzitoare, acoperite cu o prelata izolatoare, poate dezgheta solul astfel incat, acesta sa devina umed si maleabil, ca solul dupa zile insorite de primavara.

Avantaje sistem electric degivrare

Consideratii finale

Pe langa instalarea rapida si functionarea economica, sistemele de degivrare ofera fiabilitate, siguranta si functionare indelungata, nu necesita revizii tehnice si isi fac tacute datoria zeci de ani, in slujba beneficiarilor.Prin costurile de achizitie ale acestor sisteme, puteti fi siguri ca faceti, o investitie buna, pentru siguranta si confortul dvs.

Garantie de 10 ani

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.