Ghidul Serviciilor
Flora Lux
inapoi la firma 1590 vizite
Poza Aranjamente flori pentru ocazii
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Flori in cosuri

Aranjamentele de flori in cosuri sau in alte recipiente au luat locul traditionalelor buchete atunci cand vine vorba de ocaziile speciale. Ridicate la rang de arta, aranjamentele de flori nu cunosc limita atunci cand vorbim de dimensiuni, combinatii indraznete de forme si culoare. Aduc de fiecare data o nota de pretiozitate si prestigiu atunci cand sunt asezate la loc de cinste intr-o incapere, pe un birou sau pe o masa aranjata cu gust.

Faptul ca sunt primite intr-un recipient, elimina disconfortul atunci cand, primind flori, nu avem unde sa le punem imediat in apa sau trebuie sa le sprijinim de ceva pentru a le pastra in pozitia verticala.

Aranjamentele de flori sunt mai mult decat flori: sunt o combinatie perfecta de frumusete, arta, stil, mesaj, eleganta si confort.

 

Flori in vase ceramica

 

Aranjamentele de flori in vase de ceramica sau in alte recipiente au luat locul traditionalelor buchete atunci cand vine vorba de ocaziile speciale.

Ridicate la rang de arta, aranjamentele de flori nu cunosc limita atunci cand vorbim de dimensiuni, combinatii indraznete de forme si culoare.

Aduc de fiecare data o nota de pretiozitate si prestigiu atunci cand sunt asezate la loc de cinste intr-o incapere, pe un birou sau pe o masa aranjata cu gust.

Faptul ca sunt primite intr-un recipient, elimina disconfortul atunci cand, primind flori, nu avem unde sa le punem imediat in apa sau trebuie sa le sprijinim de ceva pentru a le pastra in pozitia verticala. Aranjamentele de flori sunt mai mult decat flori: sunt o combinatie perfecta de frumusete, arta, stil, mesaj, eleganta si confort.

 

Flori in cutii

 

Aranjamentele de flori in cutii sau in alte forme de ambalaj au luat locul traditionalelor buchete atunci cand vine vorba de ocaziile speciale. Ridicate la rang de arta, aranjamentele de flori nu cunosc limita atunci cand vorbim de dimensiuni, combinatii indraznete de forme si culoare.

Aduc de fiecare data o nota de pretiozitate si prestigiu atunci cand sunt asezate la loc de cinste intr-o incapere, pe un birou sau pe o masa aranjata cu gust. Faptul ca sunt primite intr-o cutie, elimina riscul deteriorarii in timpul transportului si disconfortul atunci cand trebuie sa le gasim un loc imediat dupa ce le primim. In plus, pot fi insotite de un mesaj care va ramane confidential pana la deschiderea cutiei!

 

Flori in vaze

 

Aranjamentele de flori in vaze sau in alte recipiente au luat locul traditionalului buchet atunci cand vine vorba de ocaziile speciale.

 

Flori sub forma de inima

 

Aranjamentele de flori sub forma de inima au luat locul traditionalului buchet atunci cand vine vorba de cererea in casatorie, 1 si 8 Martie, Ziua Indragostitior sau alte asemenea ocazii. Cu un asemenea aranjament cu flori pe birou sau pe masa, este mai mult decat sigur ca sotia sau iubita se va simti flatata, adorata, pretuita si cea mai fericita dintre femei.

 

Aranjamente, cosuri si cadouri de Craciun 

 

Aranjamente, cosuri si cadouri de Paste 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.