Ghidul Serviciilor
Flora Lux
inapoi la firma 1592 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto

Flora Lux este o florarie reala in Iasi, si una dintre cele mai mari florarii online din Iasi, cunoscuta de catre clientii nostri ca "Magazinul de Flori si Cadouri din Podu Ros ". Aici esti intotdeuna intampinat cu amabilitate de catre un personal specializat, care iti poate satisface cu maiestrie si pasiune si cele mai sofisticate asteptari.

Ideea de a realiza si un magazin virtual pentru Iasi,specific unei florarii online de marca, de unde, alaturi de flori, poti comanda online si cadouri, a pornit de la o nevoie din ce in ce mai des exprimata: cu totii suntem prinsi mereu intre servici, familie, traficul din orasul Iasi si tot felul de obligatii care, de cele mai multe ori fara vina noastra, ne consuma tot timpul. Acest site a fost gandit pentru a-ti oferi posibilitatea de a elimina timpii necesari vizitarii unei florarii, apoi a magazinelor de cadouri si, nu in cele din urma, evitarea traficului din ce in ce mai aglomerat din Iasi.

Vizitand floraria online,magazinul Flora Lux, vei descoperi buchetul de flori, aranjamentul floral sau ghiveciul cu flori perfect dupa tipul de floare pe care o preferi. In acelasi mod poti adauga in cosul de cumparaturi o bijuterie, un obiect pretios sau o icoana, ca si cadou. Adresa de expeditie, mesajul care va insoti comanda si plata sunt acum usor de stabilit si realizat iar, ca si sprijin, ai la dispozitie pagina "Cum cumpar?" si "Conditii de livrare".

In plus, asiguram transportul GRATUIT catre destinatie, oriunde in orasul Iasi.

Daca esti fericita sau fericitul partas al unui eveniment ca nunta, botez sau aniversare si ai nevoie de serviciile profesionale ale unei florarii in Iasi, sectiunea "Aranjamente flori pentru ocazii" si "Aranjamente flori pentru nunti" iti sta la dispozitie cu idei si invitatia de a ne vizita in florarie, la magazinul din Bd.Socola,Nr.17, pentru mai multe detalii.

Suntem alaturi si de cei care doresc sa aduca un omagiu celor trecuti in nefiinta, oferindu-le posibilitatea de a alege o coroana funerara, un aranjament floral, potrivit din sectiunea "Aranjamente funerare".

Si pentru ca dorim sa fim cat mai aproape de tine si de dorintele tale, echipa Flora Lux va fi onorata sa se prezinte:

Flora Lux este una dintre putinele florarii din Iasi si chiar din tara, unde florile sunt mestesugite intocmai ca in Olanda. Maestra florar Irene van der Geest impreuna cu echipa Flora Lux a pregatit pentru tine cadrul perfect de unde, folosind cele mai moderne tehnici de florarie, poti comanda cele mai indraznete si spectaculoase aranjamente florale:

 

Ilona Mihai 24 ani, membra a echipei Flora Lux Formatie: Inginer Horticultor, specializarea Design Floral

"Inca din vechi timpuri, oamenii au supus si modelat natura inconjuratoare, la inceput pentru a-si asigura cele necesare vietii, apoi pentru a-si crea un microclimat cat mai favorabil. Aceasta indelungata traditei a dat nastere unei adevarate arte, practicata de desenatori specializati. Cu visul si hotararea de a deveni unul dintre acesti specialisti si de a lucra in cadrul unei florarii in Iasi, m-am inscris la Facultatea de Horticultura din Iasi, sectia Peisagistica. Mi-am dorit sa estetizez ariile verzi ce ne inconjoara, ce fac parte din cadrul nostru de viata si sunt un atribut al gradului de civilizatie." "Nu este de ajuns insa doar sa amenajezi un spatiu verde, ci conteaza intr-o foarte mare masura si priceperea cu care este ingrijit, restaurat sau transformat. De aceea, specialistii va vor asigura in permanenta un refugiu care sa ofere relaxare, liniste, bucurie." "Colaborarea cu echipa de la Flora Lux, una dintre cele mai mari florarii Iasi mi-a oferit sansa de a aplica ceea ce am invatat, a-mi dezvolta aptitudinile artistice si a fi fericita pentru ca, asa cum spune un vechi proverb chinezesc, <<cine planteaza o gradina, planteaza fericire in el insusi si in cei din jur>>."

Daniela Tamaciuc 35 ani, administrator Formatie: Inginer Chimist, Specializare Chimia Solului si Plantelor,

"Ideea unei florarii in Iasi,a unei afaceri cu flori in Iasi a plecat de la intentia noastra de a fi recunoscatori fata de cei care ne sunt dragi, pe care ii iubim si de la nevoia de a ne demonsta ca putem face acest lucru impreuna. Si cum altfel ar fi mai nimerit sa ne exprimam recunostinta si dragostea fata de cineva decat oferind, alaturi de flori, un cadou care sa adauge buchetului semnificatie si consistenta? De aici a pornit ideea de a pune la dispozitie, incadrul unei florarii,in acelasi loc, flori si cadouri pentru cei care vor sa faca un gest frumos, dar pretuiesc in mod deosebit timpul pe care il au la dispozitie. Si, pentru a fi mai aproape de clientii nostri, am realizat acest magazin virtual,specific unei florarii, cu ajutorul caruia, la un click distanta, te ajutam sa faci unul din cele mai nobile gesturi: sa oferi flori si cadouri celor dragi. Alaturi de Oana, fina noastra, o mare iubitoare de frumos, am reusit sa realizam un nou concept, o noua abordare a unei florarii online: am adaugat o bogata galerie de cadouri, bijuterii, icoane si variate obiecte decorative care poarta emblema calitatii si a bunului gust si care, in acelasi timp, sunt accesibile. Tot in ideea de a fi cat mai utili clientului, am dezvoltat in cadrul acestei florarii, doua departamente de prestari servicii: Decoratiuni Sali Festive si Servicii Peisagistica in cadrul carora beneficiem de colaborarea cu unii dintre cei mai buni profesionisti din domeniu. Va asteptam cu flori si drag!"

Oana Balau 27 ani, membra a echipei Flora Lux Formatie: Specialist Decorator

"M-am nascut printre flori. Si cu siguranta acesta este motivul pentru care mi-am dorit sa am o florarie in Iasi, in care sa-mi pun in practica ideiile, visele si dorintele. Din frageda pruncie le adoram, creind mici buchetele din diferite flori de camp sau din curtea bunicii. Cu trecerea timpului, acest vis prindea radacini tot mai adanci in suflet si minte,gandindu-ma tot mai des la infiintarea unei florarii in Iasi. Si iata ca, dupa 27 de ani, am reusit sa transform acest vis,realizarea unei florarii in Iasi, in realitate. Colaborarea cu Flora Lux,una dintre cele mai importante florarii Iasi,este baza mea de lansare spre un nou univers, cel al florilor. Buchetele de flori si aranjamentele florale pe care, cu placere si pasiune, le realizez pentru clientii nostri ma fac atat de fericita si implinita in momentul im care citesc in ochii acestora incantare si multumire.Am urmat cursurile, m-am specializat in arta de a da o noua viata florilor si ma bucur, odata cu fiecare buchet si aranjament, de aprecieri din partea clientilor. Cand lucrezi din suflet, cu dragoste, pasiune si rabdare, totul iese conform asteptarilor."

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.