Ghidul Serviciilor
Floraria Elmi
inapoi la firma 1195 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto

Singurul adevar din viata unui om este dragostea. Nadejdea si magia acestei trairi unice ne-a insufletit sa va fim alaturi in cele mai importante momente, dorindu-ne sa calatorim alaturi pe aripa diversitatii aromelor florale. O floare daruita alaturi de un zambet smulge veselia inimii, iar bucuria astfel daruita ne aduce sclipire in ochi. Pentru a darui, vom fi alaturi de dumneavoastra. Echipa noastra este formata din specialisti in domeniu caracterizandu-ne seriozitatea, calitatea si promptitudinea. Suntem deschisi la tot ce este nou si va suntem alaturi cu idei.

 

Casatorie

Sa daruiesti fara sa astepti ceva in schimb in momentul suprem de fericire ce-i uneste pe doi oameni intr-o singura inima, nu pot lipsi florile presarate pe cararea vietii.

 

Botez

Sufletul de copil imprastie arome imbietoare in sufletele parintilor asemeni florilor. Ei merita ce este mai bun si mai frumos! Daruieste-i un botez, iar noi il vom imbraca in petale alese.

 

Inmormantare

Moartea este doar o poarta spre vis. Lacrimile noastre inunda sufletele celor dusi. Pentru ca i-am iubit, cel mai frumos cadou pe care il pot lua cu ei sunt florile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.