Ghidul Serviciilor
Fly Dogs
inapoi la firma 1034 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Situată în centrul României, în judeţul Sibiu, Pădurea Dumbrava, după Muzeul Satului, la cca. 300 m, în direcţia Cisnădioara, Şcoala de Dresaj şi Pensiunea Canină "FLY DOGS" este probabil una dintre cele mai cunoscute şcoli de dresaj din România, nu neapărat datorită titulaturii pe care o are, cât datorită rezultatelor obţinute în competiţii naţionale şi internaţionale, precum şi datorită numelor celor doi instructori care îşi desfăşoară activitatea în cadrul şcolii.

          Aceştia sunt SCÂNTEIE VIOREL şi RENGES ANDREEA, o echipă tânără şi foarte dinamică, care, în ultimii 9 ani, a reuşit o serie de rezultate de excepţie, atât în competiţiile de dresaj sportiv, cât mai ales în competiţiile destinate câinilor poliţişti precum şi ca urmare a numeroaselor demonstraţii şi apariţii mass-media.

          Şcoala noastră pregăteşte atât câini pentru persoane fizice, cât şi pentru firme de pază şi protecţie din România şi Germania.

          În fiecare an participăm la stagii de pregătire în Germania, ocazie cu care vrem să mulţumim prietenilor noştri MICHEL & CECILE, MICHA, BART şi STEMI pentru ajutorul acordat în perfecţionarea noastră continuă, precum şi noilor noştri prieteni din Belgia, MIKE & VANESSA, JOAO & MARTINE, MARK & DANA.

          Cu această ocazie mulţumim de asemenea tuturor clienţilor noştri care în toţi aceşti ani au avut încredere în noi şi ne-au susţinut.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.