Ghidul Serviciilor
For Future - Contabilitate, Infiintari Firme, Gazduire Sediu Social Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 78 vizite
Poza Infiintari firme
Foto

Doriti sa va infiintati o firma si nu stiti cum? Doriti sa infiintati o firma, dar considerati ca este prea mult de umblat? Contactati-ne, si problema este rezolvata!
V-ati infiintat firma, dar aveti nevoie de un punct de lucru pentru a va putea desfasura activitatea? Contactati-ne si ne vom ocupa de deschiderea unui punct de lucru pentru firma dumneavoastra.
De asemeni, pe langa societati comerciale, infiintam si societati pe actiuni, cluburi sportive, pfi-uri, pfa-uri, ong-uri, intreprinderi familiale, societati in comandita simpla, sau comandita pe actiuni.
In cazul in care veti apela la noi pentru infiintari firme, veti primi 2 luni servicii contabile gratuite, daca incheiati cu noi un contract pentru servicii de contabilitate.

In cazul in care v-ati hotarat sa va infiintati firma, va oferim consultanta gratuita pentru alegerea celor mai bune decizii, in functie de ceea ce doriti sa faceti (impozit pe profit sau pe venit, platitor sau neplatitor de TVA, societate comerciala sau persoana fizica autorizata, etc.).

Daca nu aveti un spatiu pentru sediu social va putem oferi si servicii de gazduire sediu social pentru o perioada de cel putin 6 luni.

Trebuie sa aveti in vedere ca vom avea nevoie de la dumneavoastra de urmatoarele:

copie dupa actele de identitate ale asociatilor si ale administratorilor
copie a contractului de spatiu in care firma va avea sediul social + datele de identificare ale proprietarilor, sau, in cazul unui spatiu inchiriat, copie dupa contractul de inchiriere
acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor (doar in cazul in care sediul social va fi la bloc)
procura notariala prin care ne veti imputernici pe noi sa ne ocupam de toate cele necesare pentru infiintarea firmei
sa va ganditi la minim 3 variante de denumire a firmei (in ordinea preferintelor)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.