Ghidul Serviciilor
Fortex International - Utilajele Profesionale Alimentare Bucuresti
inapoi la firma 746 vizite
Poza Servicii
Foto

FORTEX se adresează tuturor celor interesaţi să-şi menţină standardele iînalte şi să investească în produse de calitate pentru a le asigura o prezenţă constantă în activităţile zilnice.

Intelegem nevoia de funcţionare a lucrurilor la un nivel impecabil, de accea vă aducem în faţă, cele mai noi şi performante tehnologii, oferindu-vă soluţii complete prin serviciile noastre:

Consilierii noştri vă stau la dispoziţie cu cele mai bune soluţii pentru ca la final, dvs. sa aveţi utilajele dorite.

De îndată ce comanda a fost plasată, veţi fi contactat de catre unul dintre consilierii noştri care va oferi toate detaliile privind termenul de livrare şi restul informaţiilor despre comanda în curs.

Portofoliul nostru de furnizori reuneşte cele mai consacrate nume internaţionale pentru echipamente de bucătărie, frigorifice, panificaţie, etc.

Vă punem la dispoziţie mai multe modalităţi de plată, prin diferiţii noştri parteneri bancari, astfel încat dvs. să beneficiaţi de produsele dorite, fără a întampina vreun impediment.

Având o echipă de profesionişti, pe lânga livrarea produsului într-un timp cât mai scurt, vă punem la dispoziţie şi posibilitatea de a va livra produsele la adresa dorită, precum şi montarea acestora.

Suntem atenţi cu mediul înconjurator, iar echipamentele HoReCa distribuite de noi corespund din toate punctele de vedere, normelor impuse de Uniunea Europeana.

Cu peste 15 ani pe piaţa din România, compania noastra se mandreste cu o echipa de lucru, performantă şi dedicată nevoilor clienţilor.

Oferim transportul gratuit tuturor echipamentelor cumpărate de la noi cu o valoare mai mare de 1000 EURO.

Prin portofoliul nostru de furnizori, vă punem la dispoziţie cele mai bune produse, recunoascute la nivel internaţional.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.