Ghidul Serviciilor
Fransis Construct, Petresti / Dambovita - Fose Septice Ecologice
inapoi la firma 490 vizite
Poza Bioactivatori
Foto

Garantia mentinerii in buna functionare a foselor se datoreaza utilizarii bioactivatorilor din gama Diavolina

16020-DIAVOLINA BIO FOSSE bacterii nepatogene si enzime sub forma de pliculete, avand 25g cu pulbere pentru lagune, fose, haznale, canale colectoare si statii de epurare.

16000-DIAVOLINA BIO FOSSE bacterii nepatogene si enzime sub forma de pulbere cu dozator de 25g pentru lagune, fose, haznale, canale colectoare si statii de epurare.

Te-ai saturat ca atunci cand ti-e lumea mai draga sa fii nevoit sa chemi vidanja pentru ca fosa septica este plina, te-ai saturat de mirosurile care apar in baie? Acum ai la indemana bacteria bacillus subtilis care te v-a scapa de toate problemele: cu un tratament corespunzator bacteriile vor digera ce este in fosa in proportie de 60-90% (grasimi, resturi alimentare, hartie igenica, materii fecale, etc.). Bacteriile vor transforma totul in apa, dioxid de carbon si azot atmosferic. Bacteriile bacillus subtillis vor distruge celelalte tipuri de bacterii care transforma ceea ce digera in compusi ai sulfului, vor distruge culturile formate de salmonele, etc, apa care rezulta fiind ecologica. De asemenea accelereaza livrajul (scurgerea apelor reziduale din fose semiinchise).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.