Cu sprijinul mesterilor brutari din “Asociatia si Brutarilor si Patiserilor Francezi”, FRENCH BAKERY va transmite aceasta veritabila arta pentru care Franta este invidiata in intreaga lume. Pentru a se obtine o paine buna e nevoie intotdeauna de rabdare, atentie si precizie. Toate produsele ce intra in compozitia painii si toate etapele de fabricatie sunt extrem de importante. Pentru a respecta retetele traditionale FRENCH BAKERY utilizeaza o “faina speciala dar romaneasca”, dat fiind faptul ca faina este cea care se situeaza la punctul de plecare al acestui „ lant al calitatii”. Fermentatia poate fi provocata de drojdia de bere dar la FRENCH BAKERY utilizam un agent de dospire special, numit LEVAIN adica MAIA. Procesul de fabricatie al acestui tip de paine este mai delicat, mai lung si necesita o mai mare atentie. Rezultatul este ca painea se invecheste mai greu, coaja este mai groasa si mai crocanta, miezul dens si gustul mai complex. Azi painea frantuzeasca este raspandita in intrega lume, cea mai cunoscuta fiind celebra: „baguette”. Pe langa aceasta, FRENCH BAKERY va propune o selectie de produse traditionale, dar si unele inedite, adaptate gustului consumatorului de astazi.
Brutarii nostri pregatesc in fiecare zi, din faina, apa si levain, aluatul pe care il vor utiliza abia in ziua urmatoare ca sa modeleze toate sortimentele de paine incepand de la chifle (les petits pains) pana la painile mari rustice. Bagheta si specialitatile “au levain” FRENCH BAKERY sunt coapte de mai multe ori pe zi astfel incat sa putem oferim pe tot parcursul zilei o paine proaspata si crocanta.