Ghidul Serviciilor
French Bakery, Cofetarie - Bucuresti
inapoi la firma 2364 vizite
Poza Deserturi
Foto
Foto
Foto

Deserturile fac celebritatea gastronomiei franceze datorita finetii si delicatetii lor. Aceste calitati se datoreaza in primul rand ingredientelor folosite. Ciocolata, unul din produsele cele mai nobile utilizate in domeniu, prin concentratia de cacao pe care o prezinta, influenteaza gustul si textura preparatelor. French Bakery foloseste o ciocolata cu 85% cacao. Un alt produs important este vanilia. Vanilia folosita la French Bakery provine din Madagascar. Nici un preparat sintetic nu isi gaseste locul in retetele noaste. Toate ingredientele folosite sunt 100% naturale. Inovatoare si savuroase, unele din deserturile noastre sunt prezentate si sub forma de tort.

Rafinamentul deserturilor FRENCH BAKERY  este in primul rand rodul folosirii retetelor traditionale dar si a utilizarii ingredientelor naturale : ciocolata belgiana amaruie, crema fina de branza  (cream cheese) , frisca naturala 32% (crème fraiche épaisse entire), lapte proaspat, zahar brun, pudra de migdale, etc

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.