Plecand de la ideea “manager simple mais bon” va propunem in completarea patiseriei si a deserturilor frantuzesti cateva preparate realizate in laboratorul FRENCH BAKERY pornind de la ingrediente atent selectionate de catre bucatarii nostri. Legumele proaspete de sezon, spanacul cu ulei de masline, branzeturile selectionate, pieptul de pui marinat cu ierburi , steak ul de vita asezonat si altele sunt preparate in asa fel incat sa conserve toate calitatile lor nutritive.
Gândite ca sa raspunda cât mai multor preferinte si preparate in asa fel incat sa pastreze cat mai bine aromele si vitaminele ingredientelor , nos plats (preparatele noastre) va vor aduce un moment de bucurie si incantare pe tot parcursul zilei.
- TARTE FINE AUX EPINARDS ET CHEVRE New16.50 LEIADAUGA ÎN COS
- TARTE FINE MOZZARELLA, TOMATES ET BASILIC New16.50 LEIADAUGA ÎN COS
- LE HAMBURGER
- 16.90 LEIADAUGA ÎN COS
- MOUSAKA DE LA-BAS418.90 LEIADAUGA ÎN COS
- SAUMON EN CROUTE DE MOUTARDE, LEGUMES GRILLEES New29.00 LEIADAUGA ÎN COS
- TAGLIATA DE VEAU, LEGUMES GRILLEES New29.00 LEIADAUGA ÎN COS
- LASAGNE AU SAUMON ET BASILIC4 New18.90 LEIADAUGA ÎN COS
- LASAGNE AU POULET ET FINES HERBES New17.90 LEIADAUGA ÎN COS
- LE VRAI HACHIS PARMENTIER 418.90 LEIADAUGA ÎN COS
- LASAGNE BOLOGNESE
- 18.90 LEIADAUGA ÎN COS
- LASAGNE VEGETARIENNE
- 18.90 LEIADAUGA ÎN COS
- SHEPARD’S PIE
- 17.90 LEIADAUGA ÎN COS
- TARTE AUX EPINARDS
- 16.50 LEIADAUGA ÎN COS
- TARTE AUX TOMATES CONFITES ET AUBERGINES
- 17.50 LEIADAUGA ÎN COS
- TARTE TATIN AUX ENDIVES
- 16.50 LEIADAUGA ÎN COS
- TARTE TATIN AUX POIREAUX
- 16.50 LEIADAUGA ÎN COS
- TOURTE AUX VOLAILLES ET FINES HERBES
- – 300 g18.50 LEI