Ghidul Serviciilor
Freon Trading International Bucuresti - Montaj Si Service.instalatii Climatizare
inapoi la firma 1800 vizite
Poza Aparate de aer conditionat vanzare
Pret: 5.699 RON
Foto
Foto
Foto

 Aparat de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery 12000 Btu/h Inverter

Pret:6.199,00 RON 5.699,00 RON TVA inclusDisponibilitate:in stocGarantie:3 ani, 5 ani pentru compresorLivraregratuita in toata taraTelefon comenzi:021.423.60.37Email comenzi:office@freonti.roStr. Petre Ispirescu nr. 10, Bl. P 14, Ap. 57-58, Sector 5, Bucuresti.

Design premiat international

Designul de calitate superioara al echipamentului se potriveste oricaror decoratiuni interioare. In cazul in care cautati un aparat de aer conditionat diferit de toate celelalte, achizitionati echipamentul de aer conditionat ARTCOOL. Veti beneficia de un aparat elegant, inovator si atragator. Gama de produse ARTCOOL a fost imbunatatita cu dotari de calitate precum sistemul de purificare a aerului Plasma, protectia anticoroziva Gold Fin si functii noi, precum auto-curatarea. Echipamentul ARTCOOL reprezinta o alternativa oportuna la echipamentele de aer conditionat obisnuite.

 

otografiile sunt usor de schimbat si puteti oricand sa plasati propriile dumneavoastra fotografii

Personalizare

Nu mai trebuie sa vi se spuna cum ar trebui sa arate echipamentul dumneavoastra de climatizare. Datorita revolutionarului sistem creat de LG, echipamentul ARTCOOL permite schimbarea fotografiilor. Puteti cu usurinta sa modificati aspectul echipamentului de climatizare in functie de preferinte.

 

Flux de aer tridimensional

Cu un design artistic, echipamentul este prevazutcu functia de refulare a fluxului de aer pe 3 directii.Asigura o racire a aerului constanta si rapida,distribuind aerul din fata si din partile laterale catmai uniform in incapere.

Reglarea digitala a fluxului de aer

Fluxul de aer poate fi reglat in vederea asigurarii unui nivel optim de confort si prospetime. De asemenea, puteti dezactiva fanta inferioara pentru a asigura un nivel optim de confort.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.