Ghidul Serviciilor
Freon Trading International Bucuresti - Montaj Si Service.instalatii Climatizare
inapoi la firma 1800 vizite
Poza Centrale termice de vanzare
Pret: 3.923,99 RON
Foto
Foto
Foto

Centrala termica in condensatie Ariston GENUS PREMIUM Evo 24 FF

 

Pret:3.939,99 RON TVA inclus

Disponibilitate:intrebati pe emailGarantie:3 aniLivraregratuita in Bucuresti, 80 lei in alte localitatiTelefon comenzi:021.423.60.37Email comenzi:office@freonti.roStr. Petre Ispirescu nr. 10, Bl. P 14, Ap. 57-58, Sector 5, Bucuresti.

 

Centrala murala Genus Premium Evo este cea mai inalta expresie a gamei Ariston. Datorita tehnologiei condensarii, recuperarea energiei gazelor de ardere genereaza o crestere a puterii calorifice, precum si obtinerea unei eficiente termice superioare centralelor conventionale.

Genus Premium Evo ofera o performanta mai mare printr-o tehnologie inovatoare, care ii permite sa se autoregleze in functie de schimbarile de temperatura exterioara si interioara, rezultand economii de combustibil de pana la 35%, comparativ cu o centrala conventionala.

Genus Premium Evo este disponibila pentru sisteme de incalzire si producere de apa calda menajera in trei game de puteri: 24-30-35 kW.

Caracteristici:

Simplu de instalat

Bucurandu-se de o tehnologie moderna si de componente de o inalta calitate, Genus Premium Evo se caracterizeaza totodata prin dimensiuni compacte, ceea ce permite pozitionarea sa in spatii reduse. Designul elegant permite instalarea centralei oriunde in locuinta dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.