Ghidul Serviciilor
Fresh Credit Acordare Credite Bucuresti
inapoi la firma 151 vizite
Poza Cardul de Credit
Foto

Cardul de credit este un produs financiar foarte flexibil, care permite realizarea tranzactiilor bancare usor si confortabil,si transforma modul de achizitionare al produselor fizice si al serviciilor. Cardul bancar are avantajul ca este un instrument recunoscut de institutiile bancare internationale si poate fi utilizat si in afara granitelor.

Cardul de credit este un produs financiar oferit de banci care permite posesorului sa acceseze o anumita suma de bani. Bani folositi de client prin intermediul cardului de credit pot fi inapoiati intr-o anumita perioada de gratie, fara plata unor costuri suplimentare. Deci posesorii acestor produse pot achizitiona produsele sau serviciile dorite, fara a fi nevoie sa se de deplaseze la sucursala bancii pentru a inchea vreun act aditional.

Care sunt caracteristicile si avantajele cardului de credit

Prin intermediul unui card de credit, posesorul poate avea acces la sume suplimentare de bani. Fondurile pot fi cheltuite in interes personal fara a fi justificate. Pot fi achizitionate produse alimentare, piese de mobilier, servicii medicale sau aparatura electonica si electrocasnica, vacante, fara a plati dobanzi sau comisioane suplimentare in perioada de gratie.

Principalele institutii bancare din Romania ofera clientilor carduri cu linii de credit generoase, pentru a satisface nevoile de consum ale utilizatorilor. Sumele maxime oferite de banci in astfel de situatii sunt de obicei echivalentul a trei salarii/pensii. In cazul cardurilor de cumparaturi, posesorii platesc dobanda doar daca nu au acoperit integral suma imprumutata la finalul perioadei de gratie.

Descarca informatia in formatul tau preferat de citit

Download .PDF

Apasa aici si lasa-ne datele tale iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Numeroase banci permit achizitionarea de produse electrocasnice, electronice, servicii sau vacante si rambursarea in rate fixe a banilor folositi. In astfel de situatii cardul de credit are o perioada de gratie de 6 sau 12 luni, deci clientul poate achizitiona produsele dorite fara a plati alte costuri suplimentare (dobanda), in acest timp.

Cardul de credit poate furniza lichiditati la orice ora, in limita admisa de banca, deci de pe acesta pot fi retrasi bani cash, prin intermediul ATM-urilor.

Pe langa faptul ca pot fi folosite sume suplimentare de bani, clientii se pot bucura si de alte avantaje ale cardului de credit, precum serviciile de verificare si accesare online a contului atasat cardului si acces la aplicatii mobile care usureaza activitatile cotidiene. Prin intermediul acestor aplicatii pot fi platite confortabil, ratele si facturile lunare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.