Ghidul Serviciilor
Fresh Credit Acordare Credite Bucuresti
inapoi la firma 151 vizite
Poza Credite de Refinantare
Foto

Credit de refinantare - conditii de creditare mai avantajoase

Creditul de refinantare este un produs financiar oferit de institutiile bancare si nebancare care poate imbunatati nivelul de trai. De avantajele acestui tip de imprumut pot beneficia persoanele care au contractat in trecut credite scumpe. Tendintele de scaderea a dobanzilor si reducerea numerului de comisione au facut ca imprumutrile actuale sa fie mai rentabile decat cele oferite de banci in anii trecut.

Printr-un credit de refinantare pot fi achitate numeroase tipuri de imprumuturi: credit de descoperire de card, credit de nevoi personel, credit auto, imprumut imobiliar cu ipoteca, imprumut pentru studii sau pentru necesitati medicale.

Care sunt avantajele refinantarii unui credit

Avantajele refinantarii sunt multiple, primul efect care poate fi resimtit este o scaderea a ratelor lunare. Un alt beneficiu este ca pot fi stinse credite care presupun efort financiar considerabil. Un alt avantaj este ca prin acest produs financiar pot fi reesalonate ratele lunare, si efortul de achitare sa fie minimizat.

Un credit de refinantare poate comasa mai multe credite si astfel se pot diminua sumele achitate, in plus modul de achitare devine mai confortabil pentru client.

Prin acest produs financiar se pot plati anumite credite si se pot obtine sume suplimentare de bani, care pot fi folosite de client, pentru a initia alte prioecte.

Descarca informatia in formatul tau preferat de citit

Download .PDF

Apasa aici si lasa-ne datele tale iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Cum poate fi initiata o refinantare, ce presupune acest proces

Creditul de refinantare inseamna, inchiderea sau prelungirea unui imprumut cu altul mai ieftin. Pot fi refinantate credite de la banca cu care s-a semnat contractul initial, sau cu o alta banca care ofera conditii mai avantajoase.

In cazul refinantarii este bine sa se solicite consultanta specializata de la un broker bancar autorizat, pentru a fi intelese corect toate stipularile contractuale, si pentru a fi analizate cu atentie toate aspectele, astfel inca refinantarea sa fie avantajoasa.

Contractele mai vechi, presupun plata unor comisioane de rambursare anticipata, deci trebuie verificate cu atentie toate stipularile din contractul care se doreste a fi reevaluat.

Un alt aspect de care trebuie sa se tina cont este acordul bancii care detine contractul initial de imprumut. Acest document poate fi oferit gratuit, de anumite institutii, insa unele banci percep taxe substantiale pentru eliberarea acestuia.

Institutiile bancare, care ofera credite de refinantare pot solicita incheierea unor polite de asigurare de viata, pe durata derularii contractului, deci costul final al ratei lunare poate fi mai mare.

Piata bancara este in plina dezvoltare, iar concurenta dintre institutii este acerba, astfel ca ofertele pentru refinenare pot fi exceptionale, pot include pauza de la plata ratelor, perioada de gratie, dobanda preferentiala sau asigurare de viata cadou.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.