Ghidul Serviciilor
Fresh Credit Acordare Credite Bucuresti
inapoi la firma 151 vizite
Poza Credite nevoi personale
Foto

Creditul de nevoi personale - cea mai confortabila modalitate de finantare

Creditul de nevoi personale este un produs financiar foarte popular in Romania. Usurinta de acordare, gradul scazut de indatorare si dobanzile tot mai accesibile sunt cateva motive pentru care aceste tipuri de imprumuturi au capatat un trend ascendent in ultimii ani.

Ce este un imprumut de nevoi personale. Care sunt caracteristicile acestui produs finanicar

Creditele de nevoi personale sunt imprumuturi oferite de banci sau institutii financiare nebancare (IFN) persoanelor fizice, pentru satisfacere nevoilor personale. Pesoanele care solicita astfel de produse financiare pot folosi banii fara a justifica in vreun fel modul in care sunt cheltuiti.

Aceste tipuri de imprumuturi pot fi luate fara garantii mobile sau imobile. De obicei sunt oferite pe termen scurt sau mediu, deci perioada de indatorare nu va influenta pentru mult timp, planurile financiare ale debitorului. Creditele de nevoi personale sunt acordate rapid si nu presupun pasi birocratici complicati.

Fata de creditele ipotecare si cele pentru achizitionarea de autoturisme, cele de nevoi personale sunt mai scumpe. Valoarea DAE si a dobanzii lunare fiind mai mare decat in cazul celor care implica garantii. Dobanda de acordare difera de la o insitutie la alta, ca si valoarea maxima acordata. Pe langa dobanda lunara anumite institutii bancare/nebancare pot solicita si plata unor comisioane de acordare sau administrare.

Cand poate fii accesat un credit de nevoi personale

Oricand ai nevoie de o suma de bani poti accesa un credit de nevoi personale. Imprumutul de nevoi personale poate fi folosit pentru achizitionarea de produse electrocasnice, piese de moblier, pentru achizitionarea unui autoturism, pentru achitarea unei vacante sau chiar pentru realizarea unor tratamente medicale.

Anumite persoane contracteaza astfel de imprumuturi pentru a plati taxe scolare sau pentru investitii. Deci banii, astfel imprumutati, pot fi folositi dupa bunul plac al clientului.

Descarca informatia in formatul tau preferat de citit

Download .PDF

Apasa aici si lasa-ne datele tale iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Care sunt persoanele care pot lua un credit de nevoi personale

Pot lua un credit de nevoi personale de la institutiile bancare, toate personele care au venituri lunare inregistrate si nu se regasesc pe lista neagra a biroului de credite. Bancile accepta o gama foarte variata de tipuri de venituri: salarii, pensii, drepturi de autor, chirii, activitati independente, s.a.

Anumite institutii bancare din Romania acorda credite de nevoi personale doar personelor care au cetatenie romana. Aceste institutii impun si anumite limite de varsta, in cazul pensionarilor.

Pe de alta parte, institutiile financiare nebancare sunt mai permisive si acorda imprumuturi de nevoi personale si persoanelor de alta nationalitate, si celor care au inregistrate restante in baza de date a Biroului de Credite.

Atat bancile cat si institutiile IFN solicita un numar foarte mic de documente, la acordarea acestui produs financiar. Acordul ANAF este principalul act ce trebuie semnat, la formularea solicitarii. Un alt document esential este copie a actului de identitate. In anumite situatii operatorii institutiilor mai pot solicita si alte documente care sa ateste bonitatea (adeverinta salariu, copie cupon de pensii, s.a.).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.