Ghidul Serviciilor
Frigo Construct
inapoi la firma 1609 vizite
Poza Mentenanta
Foto

Incheiem contracte pentru intretinerea aparatelor de climatizare, in functie de necesitatile beneficiarului.

       Oferta de mentenanta este adresata in special firmelor mari si Institutiilor de stat, insa este valabil si pentru persoanele fizice care acorda o atentie deosebita aparatelor de climatizare. 

       Pentru un aparat de aer conditionat este ideal sa aveti o verificare periodica, pentru a anticipa inca din perioada de iarna eventualele probleme care ar putea crea neplaceri pe timpul verii. Astfel, veti fi siguri de o vara racoroasa si cu un aparat de aer conditionat perfect functional.

       Aparatele de aer conditionat acumuleaza prin condens mirosuri neplacute si intr-un final, bacterii si alte microorganisme care va pot afecta sanatatea. Acest lucru se intampla indiferent de marca sau de performante. Totusi, aerul conditionat este o mare necesitate si in cazul in care este realizata o inspectie periodica orice potentiala neplacere va fi evitata

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.