Ghidul Serviciilor
Frigoexpres - Transporturi Rutiere, Interne Si Internationale In Regim Frigorific, Oradea
inapoi la firma 4451 vizite
Poza Transport
Foto
Foto
Foto

Efectuam transporturi interne si internationale de marfuri perisabile in regim de temperatura controlata dar si marfuri generale ce nu necesita regim de temperatura. 210 autotractoare VOLVO FH12 euro3 160 semiremorci frigorifice Schmitz 50 semiremorci frigorifice Lamberet

SERVICII DE TRANSPORT LACELE MAI ÎNALTESTANDARDE DE CALITATE Transport rutier intern si international atât pentru marfuri perisabile cât si marfuri generale. Efectuam transporturi mono si bi-temp precum si transport de marfuri usoare încarcate pe 2 nivele. Soferii nostri sunt profesionisti, experimentati si bine pregatiti pentru transportul frigorific. Ei participa permanent la training ECO DRIVING în vederea optimizarii si eficientizarii stilului de condus.Întregul transport este monitorizat prin sistem GPS. Pentru clientii nostrii putem oferi acces non-stop la sistemul de monitorizare astfel ei putându-si urmari în permanenta camionul alocat/ marfa fiind informat în timp real. Sistemele frigorifice permit reglarea si pastrarea a doua temperaturi diferite în interiorul semiremorcii precum si înregistrarea computerizata a temperaturii pe tot parcursul transportului si listarea diagramei de temperatura la destinatie. Pe parcursul unui transport, marfa clientului este asigurata CMR. 150000 EURO.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.