capacitatea de producţie, congelare şi ambalare este 35 to/an,
materialul săditor produs in-vitro (mediu steril) certificate şi omologat în UE este importat de la o staţiune elveţiană,
cultura este practicată într-o zonă de deal cu expunere sudică, organizată pe rânduri fiind irigată printr-un sistem de irigaţii cu picurare întreaga suprafaţă pe tot parcursul anului,
perioadă coacere este 1-15 august,
valorificarea acestor fructe se face atât în stare proaspătă cât şi congelată,
congelate şi sortate pe calibre aceste fructe se congelează şi se ambalează în cartoane de 10kg la vrac şi la ambalaj mic de 300 grame/cutie,
vişinele congelate se folosesc în patiserii, la ingheţate, în consumul casnic la dulceţuri, prăjituri, siropuri, amestec de fructe, consumate ca atare după decongelare etc.,
în industrie la fabricarea de gemuri, siropuri, pectina, iaurturi de fructe, gelatină, etc.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.