Ghidul Serviciilor
Frimut Utb
inapoi la firma 237 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

SC FRIMUT UTB SA este o societate cu specific în domeniul confectiilor metalice.

Are o experienta în domeniu de peste 25 de ani si dispune de un personal calificat capabil sa execute cu operativitate o gama vasta de prelucrari mecanice si prestari de servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

Societatea este dotata cu masini universale de inalta precizie, dispune de tehnologii specifice constructiilor de masini, atat pentru produse unicat cat si pentru produse de serie.

Astazi SC FRIMUT UTB S.A. executa lucrari de tipul: reparatii masini unelte, piese de schimb pentru diferite domenii de activitate, confectii metalice de orice fel.

Firma noastra realizeaza confectii metalice din fier forjat reprezantand : porti simple,duble sau rulante pentru curti,garduri ornamentale de tip panou precum si balustrade pentru balcoane sau pentru scari interioare.Oferim totodata consultanta in proiectarea modelelor si alegerea ornamentelor.

Frimut UTB confectioneaza la comanda diverse modele de balustrade din inox pentru scari interioare si exterioare sau balcoane.

Frimut UTB executa lucrari personalizate la comanda clientului.Acestea pot consta in:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.