Ghidul Serviciilor
Fundatia Apt International Cursuri Calificare
inapoi la firma 1966 vizite
Poza Curs Cofetar
Foto
Descrierea ocupatiei

Cofetarul accepta, verifica si depoziteaza ingredientele pentru prepararea dulciurilor si calculeaza consumul acestora în functie de gramaj. El face aluaturi, mixturi, cozonaci si creme, înghetata, produse semifinite si finite de cofetarie, proiecteaza si executa produse de cofetarie mai elaborate, sau vinde dulciuri clientilor.

Se poate spune, deci, ca un cofetar este o persoana care prepara sau vinde produse de cofetarie. Se ocupa în principal cu prepararea produselor de cofetarie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare, manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.

Competente profesionale Curs Cofetar

Cursul de cofetar îti ofera competentele necesare pentru a lucra în cofetarii, patiserii, hoteluri sau pentru a-ti deschide propria afacere în domeniul cofetariei.

Conditii de acces

Absolvent al învatamântului general obligatoriu.

Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.
Certificatul de calificare are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.