Realizate în laborator propriu cu o capacitate de peste 600 portii pentru dineuri si 2500 portii pentru coktail parties
Specialitati culinare realizate in laborator propriu cu o capacitate de - peste 600 portii pentru dineuri sau nunti - peste 2.500 portii pentru cocktail, garden party specialisti in decorarea spatiului de desfasurare a evenimentului decoratiuni cu specific romanesc realizate cu vesela din ceramica de Horezu si din lemn, port traditional, rogojini, dovleci, butoaie si multe altele decoratiuni cu specific exotic realizate cu vesela moderna din sticla (platouri, cilindri, vase pentru decor - aduse de la Viena), tafta, organza, fructe si flori exotice, cocktailuri alcoolice si nonalcoolice specifice personal operativ cu experienta - bucatari si designeri culinari - coordonatori evenimente - ospatari si barmani transport realizat cu o flota de 12 autovehicule de diverse capacitati si dotare specifica amenajari pentru evenimente outdoor si indoor - peste 500 de scaune de gradina - peste 200 de mese de gradina - gratare cu o capacitate de 1.500 de portii / ora - umbrele si corturi tip pavilion - peste 500 de scaune tip conferinta - 50 de mese rotunde tip cocktail - 50 de mese de tip conferinta (desk) - 50 de mese inalte tip bar Catering zilnic pentru angajatii companiei dvs, printr-un departament special creeat in acest scop.