Ghidul Serviciilor
Galaxy Termo Trading
inapoi la firma 1090 vizite
Poza Instalatii "noroi activ"
Foto

DESTINATIA PRODUSULUI: colectarea si epurarea apelor menajere din locuinte particulare, nuclee rezidentiale, restaurante, scoli, pensiuni, policlinici, cantine etc. Sistemele de epurare GALAXY sunt sisteme de epurare de tip biologico-oxidativ, deoarece actiunea de epurare are ca mijloc popularea cu bacterii aerobe, provenite prin aerare fortata a apelor menajere, care se hranesc cu substanta organica din apele reziduale, scazand nivelul de poluare pana la valorile admise de normativul NTPA 001/2002. Vidanjarea nu se face mai devreme de 18 luni, daca se respecta numarul de utilizatori in exploatare casnica. Ministatiile de epurare au fost proiectate si dimensionate pentru a garanta deversarea apei tratate intr-un emisar si respecta limitele impuse de normele NTPA 001/2002 si NTPA 002/2002. AVANTAJELE PRODUSULUI:

 

PERFORMANTE:

La livrare produsele sunt insotite de: carte tehnica cu instructiuni de montaj, declaratie de conformitate, certificat de garantie si document de plata. Detalii şi comenzi la telefon 0348 445 312 sau e-mail .La livrare produsele sunt insotite de: carte tehnica cu instructiuni de montaj, declaratie de conformitate, certificat de garantie si document de plata. PLATA : se va face in Lei la cursul B.N.R. la data facturarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.