Ghidul Serviciilor
Galaxy Termo Trading
inapoi la firma 1090 vizite
Poza Separatoare ulei si hidrocarburi
Foto

MODEL ECODEO 5

ECODEO 7

ECODEO 11

ECODEO 17

ECODEO 22

ECODEO 28

ECODEO 33

DESTINATIA PRODUSULUI: retinerea uleiurilor si hidrocarburilor din apele menajere provenite din uzul industrial, piete, service-uri, garaje, parcari si spalatorii auto, societati industriale unde apa pluviala este poluata cu uleiuri etc. Produsele sunt conforme cu stndardele nationale ale tarilor membre UE care adopta standardele europene armonizate EN 858-1/2002 si beneficiaza de RAPORTUL DE INCERCARE eliberat de ICECON TEST BUCURESTI Separatoarele de ulei TELCOM sunt utilizate la separarea uleiurilor neemulsionate prezente in apele uzate, inainte de deversarea acestora in canalizarea publica sau in apele de suprafata. Principala caracteristica a separatoarelor de ulei TELCOM este de a asigura, in mod natural, tratarea apei uzate poluante, pana la parametrii prevazuti de normele legale. AVANTAJELE PRODUSULUI:

PERFORMANTE:

Detalii şi comenzi la telefon 0348 445 312 sau e-mail . La livrare produsele sunt insotite de: carte tehnica cu instructiuni de montaj, declaratie de conformitate, certificat de garantie si document de plata. PLATA : se va face in Lei la cursul B.N.R. la data facturarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.