Ghidul Serviciilor
Gales Service Craiova - Reparatii Electronice Si Electrocasnice
inapoi la firma 2109 vizite
Poza Service
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Cu personal experimentat si calificat, cu o vasta experienta, asiguram service cu piese de schimb originale pentru o gama variata de electrocasnice:

 

Programare interventiiPentru a facilita planificarea si concentrarea de interventii si reparatii pe ruta tehnicianului, sunteti rugat sa acceptati programarea pe intreaga durata a zilei pentru care a fost stabilita in prealabil programarea.In situatia in care acest aspect constituie un inconvenient pentru dumneavoastra, atunci va trebui sa optati pentru o alta zi, dandu-i-se tehnicianului un interval de minim 4 ore, fie dimineata, fie dupa-amiaza, pentru interventie.

 

Timpul de interventieToate reclamatiile sunt onorate in intervalul a doua zile lucratoare, conditionat bineinteles de prezenta dumneavoastra la domiciliu pentru efectuarea interventiei. Eforturile sunt orientate pentru a oferi asistenta reclamatiilor primite incepand cu ora 10:00 din ziua urmatoare primirii reclamatiei, dar nu mai tarziu de sfarsitul programului urmatoarei zi de lucru.

Exceptie fac zonele indepartate/inaccesibile unde reclamatiile primite trebuie rezolvate pe baza stabilirii unei programari cu clientul in intervalul a cinci zile lucratoare.

Daca doriti o programare, contactati-ne iar specialistii nostri vor raspunde in cel mai scurt timp!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.