Reteta speciala
Cocoselul isi incepe calatoria spre farfuria dvs. tocmai din fermele din Valle Spluga, o regiune montana de langa Milano, unde este crescut exclusiv cu hrana vegetala (porumb) si in libertate la sol. Marinat in arome secrete si invartit incetisor deasupra jarului de carbuni de lemn capata o consistenta crocanta si frageda in acelasi timp.
O alternativa sanatoasaSe serveste cu usturoi sau tzatziki, cu cartofi, in compania unei halbe de bere, dar poate fi insotit si de o garnitura mai usoara si un pahar de prosecco. Potrivit la pranz pentru a satura repede orice pofticios dar si la o cina romantica la care usturoiul a fost acceptat de ambele parti ?
Cocoses Galletto pe jar, 100% natural, hranit cu porumb, de provenienâa controlata, de la fermele din Valle Spluga, Milano
Cocosel la jar cu cartofi prajiti si sos galletto
(500g)39,90 leiADAUGA ÎN COSCocosel la jar cu legume si sos galletto
(500g)39,90 leiADAUGA ÎN COSCocosel la jar cu spanac si sos galletto
(500g)39,90 leiADAUGA ÎN COSjumatate de Cocosel la jar cu cartofi prajiti si sos galletto
(250g)29,00 leiADAUGA ÎN COS
Il puteti comanda oricand ca o alternativa sanatoasa si foarte accesibila!