Ghidul Serviciilor
Gant & Sterling Consulting - Consultanta In Management Bucuresti
inapoi la firma 1195 vizite
Poza Consultanta in management
Foto

In timp, exista o tendinta in toate sistemele, pietele, procesele de afaceri si relatiile de a deveni supra-complicate si aglomerate, cu influenta directa asupra eficientei. Managerii trebuie sa pastreze simplitatea in procese pentru a se asigura ca afacerea se concentreaza pe cresterea profitabilitatii. 

Consultantii nostri pot oferi o vedere de ansamblu a activitatii, din perspective diferite: interne, a clientului, a colaboratorilor, in scopul unui bun management al costurilor si al calitatii.

Am descoperit cu placere alaturi de clientii nostri cata valoare adaugata putem aduce prin competenta si pasiunea noastra, atunci cand e nevoie de idei noi sau cand exista un impas. Formulam strategii de analiza a afacerii, de dezvoltare, de redimensionare, de finantare, de pozitionare.

Consultantii nostri au studii in economie, marketing, MBA, inginerie, administratie publica; experienta in management de start-up, in firme mici si mijlocii, in multinationale si in administratie locala si centrala.

Sectoarele de activitate in care am dezvoltat proiecte: auto, telecom, retail, hoteluri si restaurante, servicii, productie mobila, panificatie, farma, ambalaje unica folosinta.

Serviciile noastreExperienta noastra este atat la nivel  de concepere strategii cat si operationala, de implementare a acestora pana in cel mai mic detaliu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.