Ghidul Serviciilor
Gara Bucuresti-Nord
inapoi la firma 58325 vizite
Poza Compania Nationala de Cai Ferate
Foto

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA (CNCF „CFR” SA) îşi desfăşoară activitatea în clădirea Palatului CFR, din B-dul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Bucureşti

    Înfiinţată în 1998, în urma reorganizării fostei SNCFR, CNCF „CFR” SA este compania care administrează şi întreţinere infrastructura feroviară - publică sau privată.

    CNCF „CFR” SA pune la dispoziţia tuturor operatorilor feroviari întreaga reţea de cale ferată pentru a efectua în condiţii ecologice şi de siguranţă transportul călătorilor sau al mărfurilor.

    CNCF “CFR” SA – gestionara infrastructurii – face paşi importanţi prin aplicarea strategiei naţionale şi a proiectelor paneuropene, referitoare la interoperabilitate şi creşterea calităţii serviciilor. Obiectivul prioritar la nivel naţional este cel de aliniere la proiectele de dezvoltare a transporturilor europene.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.