Ghidul Serviciilor
Timovladian Aqua Parc, Oradea - Terenuri Sportive, Parcuri De Copii, Gazon Artificial
inapoi la firma 1078 vizite
Poza Gazon artificial
Foto

Avantajele gazonului artificial pentru golf

1. calitate excelenta la costuri reduse;

2. usor de intretinut;

3. aspect foarte placut, adduce echilibru si naturalete pe terenurile de joc;

4. cu tehnologii avansate gazonul artificial prezinta caracteristici precum ar fi: durabilitate, rezistenta la conditii meteorologice, crearea unui jov intr-adevar professional.

 

Modele de gazon artificial recomandate golfului:

MK8mm-32mm Acest gazon artificial asigura cel mai calitativ joc posibil, este alegearea perfecta in cazul terenurilor pentru hochei, tennis si golf

YFNII25mm-50mm Aspect de nivel superior, alegearea perfecta pentru gradini, amenajari spatii verzi. Aduce splendoarea naturii la costuri de intretinere minime

MP8mm-32mm Gazonul artificial MP este cel mai populat printre cele folosite pentru tennis. Aceste calitati au fost remarcate si de cei fascinate de golf, facand modelul de gazon artificial MP un nume cunoscut pentru calitate si in golf.

YA8mm-50mm

YFN25mm-50mm Aspect de nivel superior, alegearea perfecta pentru gradini, amenajari spatii verzi. Aduce splendoarea naturii la costuri de intretinere minime.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.