Ghidul Serviciilor
Geamuri Serv Prelucrare, Finisare Sticla Plana Piatra Neamt
inapoi la firma 1393 vizite
Poza Descriere firma
Foto

Compania Geamuri Serv S.R.L a fost fondată în anul 1994  având în totalitate capital autohton şi are ca principal obiect de activitate prelucrarea şi finisarea sticlei plane.

Produsele şi serviciile noastre au ca piaţa principala de desfacere Romania.

Experienţa de peste 17 ani in domeniul prelucrarii sticlei ne permite sa utilizam corespunzator echipamentul tehnologic de care dispunem si sa obtinem produse de exceptie, produse care ii pot transmite beneficiarului eleganta sticlei, iar relaţiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios şi un plus de valoare pe care îl punem la dispoziţia clienţilor nostrii fie persoane fizice fie companii.

Pe langa design, productie si montaj,vă oferim gratuit proiectare şi consultanta pentru configurarea produselor  vă ascultam dorinta si vă propunem solutii, vă ajutam sa alegieţi materialele cele mai potrivite, gustului dvs. vă explicam detaliile tehnice si tot ce presupune produsul pe care il comandaţi, astfel incat să aveţi siguranta ca totul va decurge fara cusur.

Noi verificăm constant dacă produsele şi serviciile oferite aduc satisfacţie beneficiarilor, dacă sunt perfect adaptate profilului acestora, daca răspund fidel cerinţelor şi asteptărilor lor.

Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.