Ghidul Serviciilor
Gecomar
inapoi la firma 145 vizite
Poza Stingatoare de Incendiu
Foto

Recipientul pentru acest tip de stingator este realizat din tabla de otel , robinetul este din alama, avand in componenta manometru, brat de declansare si maner de sustinere. In functie de tipul si dimensiunea stingatoarelor acestea sunt dotate cu duze sau furtun de evacuare.

Agentul de stingere folosit este pulbere ecologica uscata universala tip ABC-E 40% sau BC-E 40% in functie de focarul de incediu.

In functie de masa incarcaturii de stingere Gecomar va pune la dispozitie doua tipuri de stingatoare cu pulbere : stingatoare portabile respectiv stingatoare carosabile.

 

UTILIZAREA STINGATOARELOR CU PULBERE

 

Stingatoarele cu pulbere sunt folosite la stingerea inceputurilor de incendii care pot sa apara in spatii deschise sau inchise.

Recipientul pentru acest tip de stingator este in conformitate cu normele Comunitatii Europene.

Acest tip de stingatoare este utilizat pentru stingerea incendiilor din urmatoarele clase de incendiu: A, B si C si E ( cu tensiuni de pana la 1000 V). Domeniile de utilizare: autocamioane, autoturisme, autobuze, tablouri termice, magazine, cladiri, nave, vagoane CFR, metrou, tramvaie, depozite , etc.

Modul de utilizare este simplu; sunt usor de manevrat pentru stingerea in conditii optime a inceputului de incendiu.

 

STINGATOARE CU PULBERE, CAROSABILE PRESURIZATE PERMANENT

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.