Ghidul Serviciilor
Gedeus, Bucuresti - Birou De Proiectare Peisagera
inapoi la firma 355 vizite
Poza Proiecte de peisagistica
Foto

Proiectare Gradini private

Proiecte pentru amenajarea unor gradini private.

 Proiectare Parcuri si spatii urbane

Poiecte pentru amenajari spatii verzi publice si ansambluri urbane.

 Proiectare spatii Corporate

Proiecte pentru amenajarea unor zone si facilitati Corporate.

Gasiti în aceste categorii cele mai interesante, mai frumoase si mai utile domenii în care am asigurat activitatea de proiectare.

Un proiect de gradina, spre exemplu, daca este detaliat si gandit în toate aspectele de la început, poate scuti un viitor santier de la cheltuieli neprevazute sau de la alte surprize neplacute. Proiectarea este o etapa vitala în amenajarea unui spatiu exterior, si face diferenta dintre o amenajare reusita si una meh.

Un proiect complet de peisagistica include dezvoltarea urmatoarei documentatii: studiu de iluminat, masterplan, plan de trasare al aleilor, sistem de drenaj, sistem de irigatii, schema de iluminat, plan de plantare, prezentarea vegetatiei propuse, o multime de detalii tehnice pentru fiecare element construit (gard, alei, pavilion, jardiniere, piscina, pergole, etc.), simulari 3D si nu în ultimul rând devizul estimativ. Detalii despre aceasta documentatie si preturi informative poti vedea aici: Oferta.

Noi, la Gedeus, concepem si dezvoltam proiecte cu destinatii diverse: de la gradini private, la spatii publice (parcuri, piatete, trame stradale), pâna la amenajari Corporate si Horeca.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.