Ghidul Serviciilor
Genelectro - Comercializare Si Service Generatoare Electrice, Bucuresti
inapoi la firma 817 vizite
Poza Cine este Genelectro?
Foto
Foto

Genelectro este o companie ce comercializeaza si distribuie generatoare pe benzina, generatoare pe motorina, generatoare de sudura, alternatoare, pompe de apa, turnuri de iluminare, panouri de control, grupuri electrogene, transformatoare, surse neintreruptibile, regulatoare de tensiune, invertoare de sursa si incarcatoare baterii.

Misiunea noastra este aceea de a rezolva necesitatile clientului, fie ca aceasta inseamna diagnosticarea problemelor, recomandarea unei solutii sau implementarea unei noi tehnologii sau a unui nou sistem de lucru.

In timp ce produsele si serviciile noastre aduc profit afacerii dumneavoastra, ceea ce ne diferentiaza este tocmai modul in care urmarim sa intelegem necesitatile specifice ale fiecarui client.

CONSULTANTA 

 

Consultanta profesionala aplicatii pentru generatoare de la 10-2500kVA, aplicatii cu surse neintreruptibile UPS, regulatoare de tensiune si transformatoare.

 

LIVRARE / VANZARE

 

Gama produselor comercializate de firma noastra in regim de distribuitor autorizat cuprinde atat grupuri electrogene de mica putere (2 - 15 kVA), cu motoare cu aprindere prin scanteie pe benzina ..

 

SERVICE / INTRETINERE

 

Executam service pentru majoritatea tipurilor de generatoare de curent, utilizate fie ca sursa de rezerva la caderea retelei electrice, fie pentru functionare ca sursa de energie electrica principala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.