Ghidul Serviciilor
Advanced Gentle Dentist - Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 593 vizite
Poza Protetica dentara
Foto

Protetica este o ramura a medicinii dentare ce se ocupa cu realizarea de coroane si lucrari fixe (punti) sau lucrari mobile (proteze partiale sau totale).   PROTEZELE

Protezele dentare sunt create cu multa grija pentru pacientii care sufera de edentatii totale sau partiale. Scopul protezei este acela de a reface estetica pacientului edentat, de a-i reda functionalitatea cavitatii orale, restabilind functiile: masticatorie, fizionomica si fonetica, ce au fost pierdute sau diminuate odata cu pierderea dintilor.

PROTEZA PARTIALA

Proteza partiala reprezinta restaurarea dentara detasabila. Acest tip de proteza inlocuieste cativa dinti, suportul ei fiind dintii naturali, pregatiti de medicul stomatolog in acest scop.

PROTEZA TOTALA

Proteza totala constituie lucrarea care inlocuieste toti dintii, este o placa mobila pe care sunt atasati dinti artificiali. Pacientul trebuie sa cunoasca faptul ca rezultatul protezarii se imbunatateste treptat, pe masura purtarii protezelor, a pastrarii legaturii cu medicul care v-a tratat si a indeplinirii recomandarilor medicilor stomatologi.

PROTEZA PE IMPLANT

Este proteza stabilizata prin implanturi. Implanturile dentare reprezinta mijlocul cel mai eficace de fixare a acestor lucrari, proteza atasandu-se ferm de implanturi. Acest tip de proteza ofera un confort net superior pe termen lung.

COROANE Coroanele reprezinta solutia ideala de a reconstrui un dinte fracturat sau care a fost slabit de carie. Coronita urmareste conturul ramas al dintelui, marindu-i rezistenta si reface aspectul natural. Coroanele dentare pastreaza functionalitatea dintilor afectati, sanatatea cavitatii bucale si increderea dumneavoastra intr-un zambet impecabil. Pentru detalii si programari, adresati-va medicilor de la Advanced Gentle Dentist  Consultatia este gratuita!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.